Imran1995 Konu tarihi: 18 Temmuz 2016 Paylaş Konu tarihi: 18 Temmuz 2016 Salam mən modem almaq istəyirəm hansınnan alsam yaxşıdı? interneti hansınnan istifadə edim hansı daha suretlidi indidən təşəkkür Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 18 Temmuz 2016 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Temmuz 2016 Sürət istəyirsənsə optik internetdən istifadə elə. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imran1995 Mesaj tarihi: 18 Temmuz 2016 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 18 Temmuz 2016 Bəs modemin fərqi var ya yox? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ceferov Eli Mesaj tarihi: 18 Temmuz 2016 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Temmuz 2016 Bəs modemin fərqi var ya yox? Var əlbətdə. Sadəcə ən yaxşı modem alsanız belə sizin provayderinizin sürətdən xəbəri olmayandan sonra nə faydası var. Optik internet məsləhətdi hal hazırda illər keçdikcə düzdü olarında sürəti başqaları kimi eyni qaydaya düşəcək çünki insanların sayı çoxaldıqca xidmətləri çoxaldıqca provayderlər beş il əvvəlki vəziyyətdə necə internet paylayırdılarsa beş ildən sonrada eynisini edillər arada bir fərq var oda müştərilərin çoxalması.Ola bilsin çoxda hiss olunmur sürət anlayışı bizim ölkədə çünki biz HD yüksək qrafika deyilən şeyi sadəcə you tubedən izləyirik. Komputer satılır yazılıb ki oyunları ən yüksək qrafikada oynayın. Onu oynamağa mənə interneti kim verəcək? ( online oyunlari) İndi sizdə sual veririsiniz ki modem hansını alım siz maraqlanın görün hansı provayder sizə sürət verəcək modem sonranın işidir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvinsoft Mesaj tarihi: 21 Temmuz 2016 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Temmuz 2016 Salamlar. Mən də birşey soruşmaq istərdim, bəs ping tezliyi yüksək olan modem hansıdır bəs? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 21 Temmuz 2016 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Temmuz 2016 Nə mənada yəni?ping saənə verilən internetin belə deəyk keyfiyyət ölçüsüdü.Onu sənin provayderin və normal xətlərin verir. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.