TesLA Konu tarihi: 21 Temmuz 2016 Paylaş Konu tarihi: 21 Temmuz 2016 Salam. Windows 10-da video çəkmək üçün müxtəlif programlar yüklədim, çəkmək üçün start edəndə belə xəta verir. Microsoft-un saytından Windows Feature Packı yükləyib install etmək istəyirəm bu zaman da belə xəta verir: köhnə pack versiyaları da yoxladım olmadı. Başqa video çəkmə programlarında da eyni xətaları verir. windows game xüsusiyyəti ilə çəkmək istədim, onda da belə xəta oldu: Konkret başımı-beynimi xarab edib, bilən varsa lütfən kömək etsin. Əvvəlcədən təşəkkürlər. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 21 Temmuz 2016 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Temmuz 2016 Buna bax Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TesLA Mesaj tarihi: 21 Temmuz 2016 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 21 Temmuz 2016 İşə yaramadı. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.