windows12 Konu tarihi: 25 Temmuz 2016 Paylaş Konu tarihi: 25 Temmuz 2016 Salam mən oyun videoları çəkirəm yutuba Frapsla çəkirdim 10 dəqiqəlik videonun yaddaşı 10,15 GB olurdu.Məndə bandicamla çəkməy qərarına gəldim frapsa baxanda bandicamla çəkəndə videonun yaddaşı çox az olur .Yüklədim crack etdim və çəkdim videoya baxıramki videonun səsi ilə video düz gəlmir türklər demişkən səs kayması olur.Məs : mən oyunda qapını açıram qapını açma səsi 30,40 saniyə sonra gəlir. O niyə elə olur bandicamda səs ayarları necə olmalıdı zəhmət olmasa deyərdiniz. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
goldmobile2 Mesaj tarihi: 25 Temmuz 2016 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Temmuz 2016 oyun yazanda oyun modunda yaz Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
windows12 Mesaj tarihi: 26 Temmuz 2016 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 26 Temmuz 2016 qaqa məndə elə edirəm Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ceferov Eli Mesaj tarihi: 26 Temmuz 2016 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Temmuz 2016 qaqa məndə elə edirəm Salam ne oyunudur hal hazirda sesle goruntunu ayri salan. Umumiyyetle butun oyunlarda beledir yoxsa tekce bu oyunda Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
windows12 Mesaj tarihi: 26 Temmuz 2016 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 26 Temmuz 2016 bəli bütün oyunlarda mən ən çox minecraft çəkirəm Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ceferov Eli Mesaj tarihi: 26 Temmuz 2016 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Temmuz 2016 bəli bütün oyunlarda mən ən çox minecraft çəkirəm Videonu hazir edirem baxib o qaydada edersiniz.Eger isinize yaramasa deyin minecraft uzerindede yoxlayim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
windows12 Mesaj tarihi: 26 Temmuz 2016 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 26 Temmuz 2016 yaxşı qaqa çox sağol Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ceferov Eli Mesaj tarihi: 26 Temmuz 2016 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Temmuz 2016 yaxşı qaqa çox sağol https://youtu.be/gYYZb0KRFtY Buyurun bu video Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
windows12 Mesaj tarihi: 26 Temmuz 2016 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 26 Temmuz 2016 çox sağol qardaş hamsın elədim qaldı yoxlamaq Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ceferov Eli Mesaj tarihi: 26 Temmuz 2016 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Temmuz 2016 çox sağol qardaş hamsın elədim qaldı yoxlamaq Buyurun deymez yoxlayin eger alinmasa deyin sizin oyunla yoxlayaram yada basqa bir yolla hellini tapariq Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
windows12 Mesaj tarihi: 26 Temmuz 2016 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 26 Temmuz 2016 yaxşı qardaş Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
archgroup Mesaj tarihi: 28 Temmuz 2016 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Temmuz 2016 Salam Cənab, əgər istəsəniz mən də MineCraft həvəskarı gamer-əm, sizinlə birlikdə multiplayer videolar çəkə bilərik. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.