windows12 Konu tarihi: 29 Ağustos 2016 Paylaş Konu tarihi: 29 Ağustos 2016 Salam hər kəsə dostlar mən iyul ayının 17 si ebaydan klaviatura sifariş etdim ,edən kimi malın yiyəsi mənə yazdıki 30,35 günə gələcək məndə dedim yaxşı. Artıq 42 gündüki klaviatura helə mənə gəlməyib .Ebay sifarişlərimə girdim orda klaviaturanını yanında track number var idi onu 17track.net-də axtardım və orda türkiyə ptt falan yazılıb .Yiyəsinədə yazıram cavab yazmır bilmək istəyirəmki mal türkiyəyə gedib yoxsa başqa bir şeydi.Birdə mən sifarişi necə ləğv edə bilərəm ki pulum geri qaytarılsın .Bilənlər çox xaiş edirəm yazsınlar. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 29 Ağustos 2016 Paylaş Mesaj tarihi: 29 Ağustos 2016 Salam.Aldığın sifarişin linkin at bura.Birdə əgər izləmə nömrəsi işləyirsə onda sifarişin yoldadı hələ. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
windows12 Mesaj tarihi: 30 Ağustos 2016 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 30 Ağustos 2016 Qardaş bəlkə 10 gündürki türkiyədədi yazılıb necə yoldadı bəs http://www.ebay.com/itm/122045528280?_trksid=p2057872.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 30 Ağustos 2016 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Ağustos 2016 Satıcı haqqında heç məlumat dem\k olarki yoxdur ki)))Sən ümid elə ki göndərib sifarişi. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.