namelumcavan Konu tarihi: 11 Aralık 2016 Paylaş Konu tarihi: 11 Aralık 2016 Salam. Türkiyədəyəm və telefonumu Azərbaycandan gətirdiyim üçün yanlız 3 ay işlədə bildim. Dostumunda blok olunmuş bir telefonu var. Markaları lenovo vibe x2 və sony xperia t2 ultra dual. Bu telefonların imei kodunu necə dəyişə bilərik? internetdən araşdırdım SigmaKey deyilən bir proqram var, amma crack olunmuşunu tapa bilmədim. Telefonlar rootsuzdur. Öncədən təşəkkürlər. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
namelumcavan Mesaj tarihi: 13 Aralık 2016 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 13 Aralık 2016 Hərgün bu başlığı izliyirəm. Qardaşlar bir yol göstərin)) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
namelumcavan Mesaj tarihi: 14 Aralık 2016 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 14 Aralık 2016 https://www.youtube.com/watch?v=55Xx2bfT6jo&index=1&list=LL-HQvcqdU8WYl6NiCk43tjQ bu videodakı proqram işə yarayır, amma telefon markasına örə işlmci modunu özünüz tapmalısız. mtk üçün keçərlidi. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 16 Aralık 2016 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Aralık 2016 Telefonun modeli nədir? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
namelumcavan Mesaj tarihi: 22 Aralık 2016 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 22 Aralık 2016 Telefonun modeli nədir? sony xperia t2 ultra dual Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
namelumcavan Mesaj tarihi: 22 Aralık 2016 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 22 Aralık 2016 https://www.youtube.com/watch?v=55Xx2bfT6jo&index=1&list=LL-HQvcqdU8WYl6NiCk43tjQ bu videodakı proqram işə yarayır, amma telefon markasına örə işlmci modunu özünüz tapmalısız. mtk üçün keçərlidi. bu programla lenovanı eldim. sony xperia t2 ultra dual necə eliyə bilərəm? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.