Misir.Səlimov Konu tarihi: 3 Ocak 2017 Paylaş Konu tarihi: 3 Ocak 2017 Salam Aleykum,mən amazondan Mal almaq isdəyirəm amma çoxu insan deyir amazondan Azerbaycana Mal gəlmir və məndə Amazon şirkətinin Gmailine Mail atdım ki:Azerbaycana Mal niyə gəlmir?qarşılıqlı olarak İngilis dilim çox yaxşı deyil nem Nakliye gemiyle falan filan deyirdi Bağışıayın sonra altdan Link Qoyublar Həmin linkə daxil oldum və Orda ölkələrə göndərilən Malların Standart shoping expres shpoing nebilim hele hele şeyler var idi gelme vaxtları indi ordada Azerbaycanın adı var idi İndi Mən Çaş Baş qaldım Bunlar Azerbaycana mal göndərir ya yox 2) cisi Çoxu insan camez.az tövsiyə üdir lakin Mən Göyçay Şəhərində Qaldığıma görə Camex.az saytı Göyçaya gətirmir Başqa Cür necə amazondan mal gətirim nolar kömək edin Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 7 Ocak 2017 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Ocak 2017 Eyni mövzudan birin neçəsin açma.Camex ilə danışıb öz şəhərinə gətirdə bilərsən. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.