jefri_519 Konu tarihi: 3 Eylül 2011 Paylaş Konu tarihi: 3 Eylül 2011 Mənə torrent yükləməyçün elə yükləmə meneceri lazımdır ki, nəsə yüklüyəndə sürəti brauzerə buraxmasın. Məsələn əvvəllər flashget-dən istifadə eliyirdim, o yüklüyəndə Facebook-u açmaqçün 3-5 dəqiqə lazım olurdu. Ama sora yüklədim (başqa versiyanı) elə olmadı. Brauzerdə nəyə istəsən girməy olurdu. İndi BitTorrentdən istifadə eliyirəm, o yüklüyəndə youtube-da videoya da baxmaq olur. İşlətdiyiniz yükləmə menecerlərindən hansı mən dediyim effekti verir ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ReaLtCHON Mesaj tarihi: 3 Eylül 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Eylül 2011 uTorrent dunyada her bir insanin secimi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
jefri_519 Mesaj tarihi: 3 Eylül 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 3 Eylül 2011 Çox şeydə üstün ola bilər, ama mən axtardığımı yazmışam. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adil0077 Mesaj tarihi: 3 Eylül 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Eylül 2011 Men iwledirem Torrenti onda hechneye gire bilmirem)Sureti ska4kaya verir ele , ona gore lutwiy geceden sehere qeder qoyuram yuklenir) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
lechfak Mesaj tarihi: 3 Eylül 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Eylül 2011 torrentde yujlemenin suretini azaldib coxaltmaq olur.tak shto yeni bir shey axtarmaqdansa elindekinden duzgun istifade ele Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
jefri_519 Mesaj tarihi: 4 Eylül 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 4 Eylül 2011 lechfak, məni düz başa düşmədin. Yükləmənin sürətini azaldıb çoxaltmaqnan brauzerə sürəti kəsə bilmərəm. Sürəti ona limitsiz verirəm, onnan belə brauzerdə nəyə istiyirsən girməy olur. Nəyisə düz demirəmsə buyur ... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.