tale-gs Konu tarihi: 3 Eylül 2011 Paylaş Konu tarihi: 3 Eylül 2011 4 aydir Google Adsense istifade edirdim ... ama 4 ay icinde 2 defe ban oldum ... yeni 4 ay icinde cemi 1 ay 147 $ ala bildim reklam sayti kim bilir .. ama azerbaycana xidmetleri olan 1 sayt olsun ... ve ya basqa yolu varsa pul qazanmanin deyin .... Indiden teshekkur edirem ... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
edd Mesaj tarihi: 3 Eylül 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Eylül 2011 Qaqa Ebn Yaxsi Sayt Badambura.com Gir ORda Kim Den Esitdine Senator_edd2mail.ru Yaz Sen De Saol Sene Minettdar Olacam Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
tale-gs Mesaj tarihi: 3 Eylül 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 3 Eylül 2011 Bu Sayti gormusem .. Ama bu web saytlar ucun deyil .. menim istediyim bu deyil .. Mene Saytimdan reklam ede bileceyim Saytlar lazimdir .. Yenede cox saol --- Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
lechfak Mesaj tarihi: 3 Eylül 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Eylül 2011 Turalin bu haqda forumda movzusu var axtar tapacaqsan.orda etrafli melumat verilib Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
tale-gs Mesaj tarihi: 3 Eylül 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 3 Eylül 2011 FORUMDA AXTARMISAM .. AMA HEC 1 MELUMAT TAPA BILMEDIM ... SADECE GOOGLE ADSENSE BAREDE MELUMAT VAR ... TAPA BILMEDIM .. EGER VARSA , LINKI YAZDA ZEHMET OLMASA .. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
dodged Mesaj tarihi: 4 Eylül 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Eylül 2011 FAyda.az Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest k^n^n Mesaj tarihi: 4 Eylül 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Eylül 2011 goomass.com Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
tale-gs Mesaj tarihi: 4 Eylül 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 4 Eylül 2011 cox sag olun ... K^N^N GooMass kitab almalisan ....??? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
saka-muka Mesaj tarihi: 12 Eylül 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Eylül 2011 tale-gs-Google Adsense haqda melumat vere bilersen? birde neye gore ban oldun? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest TuRaL Mesaj tarihi: 12 Eylül 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Eylül 2011 Azərbaycandakı sistemlər yaxşı deyil. fayda.az vs sistemlər apar tulla zibilliyə. http://forum.windows-az.com/topic_610 - Bu mövzudakından istifadə edirəm, ancaq gəlir çox azdır. artıq 8-9aydır qoşmuşam bu sistem ancaq cəmi 800rubl yığılıb. onu da çıxarmamışam qalıb orda. Bilmirəm Saytımızın Yandex Tic azdır nədir. çox az verirlər. Google ads-də pulu necə çıxarmağı bilmirəm. ancaq ordada 10avro var. qalıb ban ediblər) Əvvəl yumroo var idi ondan pul almışdım O da indi bağlanıb. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
saka-muka Mesaj tarihi: 13 Eylül 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Eylül 2011 TuRaL- neye gore ban ediblerki? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.