sahin666 Konu tarihi: 3 Eylül 2011 Paylaş Konu tarihi: 3 Eylül 2011 Bu saytda olna Userler arasinda sahmatci var?Ama yarislarda oynayan Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axellis Mesaj tarihi: 3 Eylül 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Eylül 2011 men sahmati bilirem! 3 il bundan qabag mekteblerarasi sahmat cempionati yarisinda 1 ci yer oldum!12 oyun oynadim!ancaq indi biraz zeiflemisem!niye sorusdunki? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
sahin666 Mesaj tarihi: 3 Eylül 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 3 Eylül 2011 Sadece bilmek istedim.Tanidigim sahmatilardan burda kim var? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sirvanec Mesaj tarihi: 4 Eylül 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Eylül 2011 Men nece defelerle yarismalarda qalib olmusam indide xaricde oynayiram amma yarisda deyil.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
sahin666 Mesaj tarihi: 4 Eylül 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 4 Eylül 2011 Sirvanlisan?. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
saka-muka Mesaj tarihi: 4 Eylül 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Eylül 2011 Mende heveskar sahmatciyam Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.