rasim82 Konu tarihi: 13 Kasım 2017 Paylaş Konu tarihi: 13 Kasım 2017 Salam! Narahat etdiyim üçün üzr istəyirəm. Mənə Microsoft office 2010 lazımdır. Tapa bilmirəm. Birini tapmışdım o da active kodu istəyirdi sildim getdi. Ümumiyyətlə bu paketi pulsuz, ən əsası activ kodsuz yükləmək olurmu? Əgər olursa, bilən varsa bir zəhmət kömək etsin. Diqqətinizə görə minnətdaram. rasim82 1 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
goldmobile2 Mesaj tarihi: 13 Kasım 2017 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Kasım 2017 https://sendit.cloud/dslkw3ihubyj Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 13 Kasım 2017 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Kasım 2017 Saytda var. Başqa yerə ehtiyac yoxdur. Novruz Məmmədov 1 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bozqurd Turan Mesaj tarihi: 29 Kasım 2017 Paylaş Mesaj tarihi: 29 Kasım 2017 Saytda var. Başqa yerə ehtiyac yoxdur. Qardaş xoş görsük. Mənə də microsoft office 2010 üçün açar lazımdır , amma tapmıram. Microsoft office 2010 üçün bəlkə açarlar ola və ya sizin burada yazdığınızı yükləsəm , sonra açar tələb edəcək? Bu statusu gördüm başqasın yazmaq istəmədim, ona görə buraya yazdım. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.