=== Konu tarihi: 4 Eylül 2011 Paylaş Konu tarihi: 4 Eylül 2011 Salam əziz qardaşlar =)))) Mən Photoshopda ə,ü,ı,ğ,ö,ş,ç azəri hərflərini yaza bilmirəm.Arial şriftini seçirəm,yenə də eyni hadisə baş verir.Məndə Photoshop CS 8`dir.Bilən varsa xaiş edirəm kömək etsin ! Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
AliZairov Mesaj tarihi: 4 Eylül 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Eylül 2011 === salam CS8 çıxmayıb axı. CS5 var axırıncı. Şrift götürmür ona görə yaza bilmirsən. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ʌüsal Mesaj tarihi: 4 Eylül 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Eylül 2011 CS8 yeni CS 8.0 versiyani nezerede tutur.. srift problemi ise saytda bunun ucun Azeri font Pack hazirlamisam onu yukle.. Alıntı - Laptop ve Desktop Anakartlarin temiri - BIOS yazilmasi - Sifreli SuperUser BIOS-larin silinmesi - Kicik chiplerin deyisidrilmesi - BGA Chiplerin deyisdirilmesi (GPU/CPU/FCH/PCH/HM ve s) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest zaminboss Mesaj tarihi: 5 Eylül 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Eylül 2011 Vusal men yukledim photoshop cs 5 de ə hərifi yazanda bele x gelir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
=== Mesaj tarihi: 5 Eylül 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 5 Eylül 2011 Vüsal , yüklədim.Amma Photoshop`a düşmədi şriftlər Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ʌüsal Mesaj tarihi: 5 Eylül 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Eylül 2011 hansi versiyani isledirsen? yazanda Arial, Times Roman, Az Arial Alat sende sistem windows 7-dir? Alıntı - Laptop ve Desktop Anakartlarin temiri - BIOS yazilmasi - Sifreli SuperUser BIOS-larin silinmesi - Kicik chiplerin deyisidrilmesi - BGA Chiplerin deyisdirilmesi (GPU/CPU/FCH/PCH/HM ve s) Link to comment Share on other sites More sharing options...
=== Mesaj tarihi: 5 Eylül 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 5 Eylül 2011 Məndə Əməliyyat sistemi XP`dir.Bəli,heçbir şrift dəstəkləmir bu hərfləri Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ʌüsal Mesaj tarihi: 5 Eylül 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Eylül 2011 sende cs necedir neyise duz etmirsen butun cs-ler azeri dilini destekleyir Alıntı - Laptop ve Desktop Anakartlarin temiri - BIOS yazilmasi - Sifreli SuperUser BIOS-larin silinmesi - Kicik chiplerin deyisidrilmesi - BGA Chiplerin deyisdirilmesi (GPU/CPU/FCH/PCH/HM ve s) Link to comment Share on other sites More sharing options...
=== Mesaj tarihi: 5 Eylül 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 5 Eylül 2011 Duz etmirem deyende,adi qaydada her seyi edirem.Photoshop da CS8dir.Bilen varsa yazsin Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ʌüsal Mesaj tarihi: 5 Eylül 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Eylül 2011 fontlari windows.font qovluguna yuklemeisen Alıntı - Laptop ve Desktop Anakartlarin temiri - BIOS yazilmasi - Sifreli SuperUser BIOS-larin silinmesi - Kicik chiplerin deyisidrilmesi - BGA Chiplerin deyisdirilmesi (GPU/CPU/FCH/PCH/HM ve s) Link to comment Share on other sites More sharing options...
=== Mesaj tarihi: 5 Eylül 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 5 Eylül 2011 is orasidirki yuklenenden sonra fontlar hara gedib bilmirem.axtardim tapmadim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ʌüsal Mesaj tarihi: 5 Eylül 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Eylül 2011 http://www.boxca.com/n9m48ct591ej/Azeri_Font_Pack.exe.html Alıntı - Laptop ve Desktop Anakartlarin temiri - BIOS yazilmasi - Sifreli SuperUser BIOS-larin silinmesi - Kicik chiplerin deyisidrilmesi - BGA Chiplerin deyisdirilmesi (GPU/CPU/FCH/PCH/HM ve s) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest zaminboss Mesaj tarihi: 5 Eylül 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Eylül 2011 Vusal mende windows 7 di yukleyirem verdiyini amma hara gedir bilinmir hecne gelmir. He bagisda alindi . Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
=== Mesaj tarihi: 12 Eylül 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 12 Eylül 2011 Photoshopu sildim.CS5 Yüklədim.İndi alınır Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.