Guest TuRaL Konu tarihi: 8 Eylül 2011 Paylaş Konu tarihi: 8 Eylül 2011 Netbook. İnternetə girir, agent.skayp işləyir ancaq brauzerlər işləmir. Başqa şəbəkədə yoxlayanda işləyir. Öz evdəki modemi təzədən quraşdırdıq yenə eyni şeydir,notebook işləyir. ancaq netbukda nəsə problem var. anladığıma görə proki-server problemidir nəsə. Köməkçi olanlara indidən təşəkkürlər. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
sahin666 Mesaj tarihi: 9 Eylül 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Eylül 2011 Modeme format at Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest k^n^n Mesaj tarihi: 9 Eylül 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Eylül 2011 TuRaL, qardaşım bəlkə sən Avast 6 yazmısan ??? Mən yazdım avast işləyəndə heç bir brauzer işləmir.Ancaq Mail.Ru Agent,Skype,MSN kimi proqramlar işləyir. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Musa_ Mesaj tarihi: 9 Eylül 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Eylül 2011 Tural, Kənan dediyi kimi Avast İnternet Security 6 yükləməmisən?..Kənanda da belə problem yaranmışdı... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ʌüsal Mesaj tarihi: 9 Eylül 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Eylül 2011 Antivurusu bagla ve ya sil yendien yoxla Alıntı - Laptop ve Desktop Anakartlarin temiri - BIOS yazilmasi - Sifreli SuperUser BIOS-larin silinmesi - Kicik chiplerin deyisidrilmesi - BGA Chiplerin deyisdirilmesi (GPU/CPU/FCH/PCH/HM ve s) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Vuqar Abdulevvelov Mesaj tarihi: 9 Eylül 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Eylül 2011 Hə Antivirusla bağlı ola biler..Sil Antivirusu başqasını yaz..Nede brauser sil tezden yozla... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delphi7 Mesaj tarihi: 9 Eylül 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Eylül 2011 Bele bir hadise basima gelib.Avasti sil.Eset Nod 32 Smart Security yaz. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 9 Eylül 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Eylül 2011 QARDAWLAR ANTIVIRUSLUG PROBLEM DEYIL MEN ADSL TEZE ALANDA 2011 XP YAZMISDIM AMA INTERNET CEKILEN AXSAM BU PROBLEM MENDE BAW VERDI DEMELI KASPERSKYE ABNAVLENIYA VERDIM GETDI MAIL SKYPE ACDI AMA BROWSER ACMADI NE OPERA NE MOZILLE NEDE IE FORMAT ATDIM BIRDE MODEME HER EHTIMALA GORE RESET VER DUZELECEK BU QEDER Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest iCEnhancer Mesaj tarihi: 9 Eylül 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Eylül 2011 burda delphi 7 duz deyir men de mcafee ni yazmiwdim antivirus ammaki hec bir borwser iwlemirdi computerde cokmuwdu Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest TuRaL Mesaj tarihi: 9 Eylül 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Eylül 2011 Salam modemə reset atdım düzəlmədi, antivirusu (Avira) firevall bağladım yenə də düzəlmədi (( Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest iCEnhancer Mesaj tarihi: 9 Eylül 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Eylül 2011 provaydere zeng et onu mutleq hell etmeye gelecekler Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delphi7 Mesaj tarihi: 9 Eylül 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Eylül 2011 TuRaL, Avasti baglama, sil getsin. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 9 Eylül 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Eylül 2011 QARDAWLAR PROVAYDERE EVVEL MENDE ZENG ETMISDIM DEDILER BIZLIK OLAN IS DEYIL EGER SET GELIRSEBIZLIK DEYIL SEN FARMAT AT XP Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
_HACKER_ Mesaj tarihi: 9 Eylül 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Eylül 2011 Modem sizde var?Modemi teze almisiz??? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
saka-muka Mesaj tarihi: 9 Eylül 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Eylül 2011 TuRaL senin problemivin helini bilmirem amma Allah komeyin olsun : ) Usaxlar mendede buna oxsam bir problem var, mende exployer,opera,google oz ozne xarab olur silib yaziram duzelir amma 1.2 gun sora eyni sey tekrarlanir sizce bu neden olar? safaride isledirem hele 1defe olsun o brauzerde bele problem olmuyub ) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
resad444 Mesaj tarihi: 9 Eylül 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Eylül 2011 Məndə də belə olmuşdu,antivirus Avast idi müvəqqəti bağlayanda işləyirdi pozdum indi yaxşı işləyir. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
♣♣KaRoL♣♣ Mesaj tarihi: 9 Eylül 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Eylül 2011 He mende avast var birde gorursen girmir ama herden girir girmeyendede baglayiram mexbur girir=)) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ʌüsal Mesaj tarihi: 9 Eylül 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Eylül 2011 vastaanvit sistem erd commander Alıntı - Laptop ve Desktop Anakartlarin temiri - BIOS yazilmasi - Sifreli SuperUser BIOS-larin silinmesi - Kicik chiplerin deyisidrilmesi - BGA Chiplerin deyisdirilmesi (GPU/CPU/FCH/PCH/HM ve s) Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfPB Mesaj tarihi: 14 Eylül 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Eylül 2011 Gir regedit edite orda butun UppetFilters ve LowerFilters tap sil soramda kompa perezaqruzka ver orda vostanavit gedecek ondan sonra alinmalidi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest TuRaL Mesaj tarihi: 14 Eylül 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Eylül 2011 Mən özümdə olan problemi tapdım. Proxy səhvi var idi. Brauzerin şəbəkə nizamlamalarında ip yazılmışdı (Uyğun olmayan ip) onu sildim avtomatikə qoydum işlədi))) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfPB Mesaj tarihi: 14 Eylül 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Eylül 2011 Lap yaxwi seni IP ozun qoymuwdun rucnoy??? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest TuRaL Mesaj tarihi: 14 Eylül 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Eylül 2011 Yox özü olmuşdu Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfPB Mesaj tarihi: 15 Eylül 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Eylül 2011 OK:)) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.