Guest k^n^n Konu tarihi: 9 Eylül 2011 Paylaş Konu tarihi: 9 Eylül 2011 Salam əziz və dəyərli sayt istifadəçiləri və idarəçiləri. Yeni bir problemlə qarşınızdayam ) Mən VMware Workstation işlətmək istədim ancaq qarşıma bir problem çıxdı. Problemi deməmişdən əvvəl istərdim sistem məlumatlarımı yazım. Operativ yaddaş: 3gb Video kart: 1gb Əməliyyat sistemi: Windows 7 Ultimate Platforma: x32 İndi gələk problemə.Deməli mən Standart bir XP kopyaladım diskdən.Həm Power ISO ilə etdim.Sonra Bootlable faylını yoydum.Həmdə Alcohol ilə amma nəsə işləmir.Bu səhvin ekran görüntüsü. İndidən təşəkkürlər... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axellis Mesaj tarihi: 9 Eylül 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Eylül 2011 kenan alcohol ilede alinmadisa demeli diskdendir!Netden basqa xo home edition yukle!getsin! Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest k^n^n Mesaj tarihi: 9 Eylül 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Eylül 2011 Axı bunu Virtual PC proqramı ilə işlətmişəm.işləyirdi. Bunda problem yaranır... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 9 Eylül 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Eylül 2011 Pusk>Vipolnite gir.Ora services.msc yaz ok vur.Bunu VMware Authorization service tap.Ustunde sag duymeni basib svoystvasina gir.Tipi deyisib avtomatik et Start.Ok. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest k^n^n Mesaj tarihi: 9 Eylül 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Eylül 2011 Mayak qardaşım Allah səndən dönə dönə razı olsun. bu gün səhərdən bunu axtarıram ee.Çox-çoc təşəkkürlər... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 9 Eylül 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Eylül 2011 mende var bu proqram aman isletmemisem esasen neye yariyir bu tam olaraq basa salardizda zehmet deyilse xahis edirem qardaslar Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 9 Eylül 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Eylül 2011 Virtual sistemlwe qurmaq ucundur.Kenan komeyim deydise sevindim.Çox sagol sende. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest k^n^n Mesaj tarihi: 9 Eylül 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Eylül 2011 Ancaq yenədə bir problem var.Automatic edirəm gərək hər dəfə bunu təkrarlayım ??? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 9 Eylül 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Eylül 2011 bunu nece quraq virtual sistem ne ucundur incimeyin cox proqramla islemisem amma bununla islememisem basim cixmir qurasdirmqgi neye yaramagin zehmet deyilse acig yazin Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tərlan Mesaj tarihi: 9 Eylül 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Eylül 2011 tanner Bura bax burda video dərsdə var Klik et Yox Kənan bir dəfə etdin qalır o. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 9 Eylül 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Eylül 2011 He qalir. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest k^n^n Mesaj tarihi: 9 Eylül 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Eylül 2011 Terlan, Mayak18, Söhbətdə orasındadır ki, məndə qalmır.Ancaq mən Vüsalın XP Modifikasiya dərsinə baxdış onda da windows 7-dir və hər 2 proqramda işləyir.Ancaq məndə nə VMware Workstation, nədə Virtual PC işləmir. Tapana mükafat var ) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 9 Eylül 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Eylül 2011 Terlan oncelikle tewekkur edirem ama 64 bit islemedi kompyuterin 32 bit 64 bit olmagin nece bilim ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 9 Eylül 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Eylül 2011 Quranda hec biri islemir yoxsa nece??? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest k^n^n Mesaj tarihi: 9 Eylül 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Eylül 2011 Mayak18, Qaqaşım azsoft@bk.ru əlaqə saxla ətraflı deyim... Zəhmət deyilsə... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 9 Eylül 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Eylül 2011 Yox Mayak 32 isledi ama 64 bit ustune iki defe vurdum error verdi birde deyin gorum kompun 32 bit 64 bit olmagin nece bilim ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 9 Eylül 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Eylül 2011 32 ve 64 bit sistemler haqqinda saytda etrafli melumatlar var.Senin sistemin 32 bitlikmis. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tərlan Mesaj tarihi: 10 Eylül 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Eylül 2011 32 =64 bit ancaq sistemnən bilinir. 64bit sistem qura bilmirsənsə foruma bax hardasa 3 4gün öncə bu sual cavabın tapmışdı. Kənan necə işləmir?? .isonu göstərirsən formata keçmir yoxsa necə?? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ʌüsal Mesaj tarihi: 10 Eylül 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Eylül 2011 Untitled-1.jpg5.jpg Alıntı - Laptop ve Desktop Anakartlarin temiri - BIOS yazilmasi - Sifreli SuperUser BIOS-larin silinmesi - Kicik chiplerin deyisidrilmesi - BGA Chiplerin deyisdirilmesi (GPU/CPU/FCH/PCH/HM ve s) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest k^n^n Mesaj tarihi: 10 Eylül 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Eylül 2011 Terlan, Hə İSO-nu göstərirəm ondan sonra yuxarıdakı şəkil çıxır ekrana. VuSaL, Ok.Hər 3 yolunuda yoxlayaram... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 10 Eylül 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Eylül 2011 MEN İSLETDİM DEMELİ PROQRAMLARİN TESTİ UCUNDU ƏLA Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest k^n^n Mesaj tarihi: 10 Eylül 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Eylül 2011 Yox Vusal hec cur alinmir.Maraqlisida budurki, bu ancaq w7-de bele olur.neyinki bu hem Virtual PC,hem mikrofon her biri w7-de zibil olur.o neden ola biler ??? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.