Guest zaminboss Mesaj tarihi: 9 Eylül 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Eylül 2011 ondansa com ile ele vala menim visa kartimda pul yoxdu yoxa birdene domen ne diki acardim senin ucun Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest fariz.ibiyev Mesaj tarihi: 9 Eylül 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Eylül 2011 Sayt Adinda orda bele yazilir misal ucun SAYTIM.TK olmaycaq I bu herfe gore Ona gorede Sayt adinda Misal Ucun SAYT.TK I olmayan ad secin alinacaq Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
=== Mesaj tarihi: 10 Eylül 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Eylül 2011 menle elaqe saxla,sexsi ismaricla yaz.sene basa salaram Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest zaminboss Mesaj tarihi: 10 Eylül 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Eylül 2011 E acilmire nese gicliyi tutur 20 defe basdim axirda secdi odaki shekil gostermirdi istesez girin baxin shekil gelmir . Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.