Mr.ScReaM Konu tarihi: 11 Eylül 2011 Paylaş Konu tarihi: 11 Eylül 2011 Saytdan Windows XP yüklədim indi kompu necə formatlayım?? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delphi7 Mesaj tarihi: 11 Eylül 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Eylül 2011 Eger ISO fprmatdadirsa ISOBurn ile, ISO deyilse adi diske yaz format et. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
On_LiNe Mesaj tarihi: 11 Eylül 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Eylül 2011 delphi7 iso ile nece format ediller ki? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
sahin666 Mesaj tarihi: 11 Eylül 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Eylül 2011 Bu movzuya bax BURA Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.ScReaM Mesaj tarihi: 11 Eylül 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 11 Eylül 2011 http://windows-az.com/sistem/sistema/5767--windows-xp-sp4-rus-orjinal-versiya.ht ml bunu yukledim iso zad yoxdu 1 dene rardi ne edim? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest zaminboss Mesaj tarihi: 11 Eylül 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Eylül 2011 icinde iso var onu nero ile ac yaz diske. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.ScReaM Mesaj tarihi: 11 Eylül 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 11 Eylül 2011 tapmadim axi Windows_XP_Pro_SP3_Russian - Updates JULY-2009.nrg bele bir wey var Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 11 Eylül 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Eylül 2011 Neroda o fayl dsteyi var.ULTAIso nan da yaza bilersen. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tərlan Mesaj tarihi: 11 Eylül 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Eylül 2011 İlk öncə Yükləədiyin rarın içini boşalt bir Qovluqa. İçinnən çıxan .iso formatlı faylı Power Iso proqramı ilə yaz disqə. PowerISO 4.8,Əməliyyat sisteminin disqə yazılması Videoda qeyd etməyi unutmuşam. İso maksimum sürətlə yazılmamalıdır. Məsəlçün: sürətlər var 48,35 sən burda ən çox olan sürətin ikincisi ilə yazmalısan disqə yəniki 35lik sürətlə. Sonra Şahinin verdiyi mövzuya bax. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.ScReaM Mesaj tarihi: 11 Eylül 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 11 Eylül 2011 iso tapmadim axi Windows_XP_Pro_SP3_Russian - Updates JULY-2009.nrg- bele bir wey var Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tərlan Mesaj tarihi: 11 Eylül 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Eylül 2011 .NRG olsun fərqi yoxdur. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 11 Eylül 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Eylül 2011 Yuxarida yazdim axi destekleyir. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest zaminboss Mesaj tarihi: 11 Eylül 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Eylül 2011 nero nrg ilede zaps eleyir elemese ultraiso ile yaz diske. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 11 Eylül 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Eylül 2011 Bunu yukle bax komyutere zereri yoxdu boxca.com format etmeyi oyreneceksen rucnoy olarag birde Ultra Iso ve ya Power ISO ile yaz temiz yazilir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.ScReaM Mesaj tarihi: 12 Eylül 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 12 Eylül 2011 mende PowerISO var onunla olar??? birde nece yazmaliyam DvD yoxsa CD etrafli vidyo qoya bilersiz? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 12 Eylül 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Eylül 2011 Hecmine bax 600 den cox olsan DVD ele olsa CD yaz. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.ScReaM Mesaj tarihi: 12 Eylül 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 12 Eylül 2011 onun ferqi var diski R ya RW olsun?? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 12 Eylül 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Eylül 2011 Men DvD ve CD yazmisam.Hecm ferqine gore dedim. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 12 Eylül 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Eylül 2011 Mr.ScReaM XEYIR RW yazacagsan lazim olmayanda pozacagsan ama R+ , R- yazsan lazim olmayanda vereceksen mene )) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 12 Eylül 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Eylül 2011 Yəniki, RW ləri silib yenidən istifadə eləmək olar, amma R ləri bir dəfə yazırsan. İkinci dəfə istifadə eləmək mümkün deyil. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.ScReaM Mesaj tarihi: 12 Eylül 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 12 Eylül 2011 win1.jpg Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.