Ʌüsal Konu tarihi: 11 Eylül 2011 Paylaş Konu tarihi: 11 Eylül 2011 Video dərslikdə Photoshop proqramının köməyi ilə AutoPlay Media Studio 8 üçün Button hazırlamağı izah etmişəm.Buttonun hazırlama qaydası tam sadədir.Artıq siz öz istəyinizə görə Buttonlar hazırlaya bilərsiniz. Video Dərslik (by VuSaL) Yüklə Boxca.com Fikirləşdimki bəlkə yeni başlayanlar üçün lazımlı oldu Alıntı - Laptop ve Desktop Anakartlarin temiri - BIOS yazilmasi - Sifreli SuperUser BIOS-larin silinmesi - Kicik chiplerin deyisidrilmesi - BGA Chiplerin deyisdirilmesi (GPU/CPU/FCH/PCH/HM ve s) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axellis Mesaj tarihi: 11 Eylül 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Eylül 2011 vusal cox sagolee!Mende ams de button azligindan deli olacagdim!bes buttonu hazirlayib hansi formatda saxlanit etmek lazimdi!? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tərlan Mesaj tarihi: 11 Eylül 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Eylül 2011 axellis Şəkili Photoshopda, buttonu AMSda düzəldirlər. AMS özü götürəcəyi formatda yəni .btn kimi yadda saxlayır. Bu arada Sağol VüSaL yüklədim baxdım yaxşı dərslikdir. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
bequ Mesaj tarihi: 12 Eylül 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Eylül 2011 Hazir buttonlar var internetde yukleyin getsin! Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ʌüsal Mesaj tarihi: 12 Eylül 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 12 Eylül 2011 netde sade ce eyni olan buttnlrdi.here oz isteyine gore buuton hazirlala biler.ele buttonlar varki aio-ya uygun gelmir. Alıntı - Laptop ve Desktop Anakartlarin temiri - BIOS yazilmasi - Sifreli SuperUser BIOS-larin silinmesi - Kicik chiplerin deyisidrilmesi - BGA Chiplerin deyisdirilmesi (GPU/CPU/FCH/PCH/HM ve s) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delphi7 Mesaj tarihi: 12 Eylül 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Eylül 2011 [hide]Ʌüsal, bu arada eziyyetine gore tesekkur.Yukleyib baxiram.[/hide] Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.