MEZHH Konu tarihi: 16 Eylül 2011 Paylaş Konu tarihi: 16 Eylül 2011 salam. Windows 7 də *.exe formatındakı bir faylı açmaq istiyirəm, belə yazır, "Windows cannot acess the specified device, path, or file. You may not have the appropriate permissions to acess the item." Açmaq istədiyim fayl bir proqramın crackıdı. Administratorla açanda da eyni şey olur. Bunu düzəltməyi bilən varsa xahiş köməy eliyində. Antivirusu da söndürmüşəm. Windows Defender dən olduğunu düşünürəm, amma o da sönülüdü deyəsən. Dəqiq bilmirəm, çünki açılmır. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ʌüsal Mesaj tarihi: 16 Eylül 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Eylül 2011 fayli bura upload et Alıntı - Laptop ve Desktop Anakartlarin temiri - BIOS yazilmasi - Sifreli SuperUser BIOS-larin silinmesi - Kicik chiplerin deyisidrilmesi - BGA Chiplerin deyisdirilmesi (GPU/CPU/FCH/PCH/HM ve s) Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 16 Eylül 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Eylül 2011 Windows fayl qurgunu sene icaze vermir yeniden basqasin yoxla bir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 16 Eylül 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 16 Eylül 2011 Fayl Budu Bu Bluesoleil proqramının crackıdı. Proqramı saytdan yükləmişdim, amma serialla aktiv olmadı, çünki aktivasiya internetlə gedir. Axtardım bu crackı tapdım , bu da açılmır. Başqa kompda yoxladım işləyirdi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ʌüsal Mesaj tarihi: 16 Eylül 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Eylül 2011 programi yukle restart ver sonka aktiv etmelisen ele bele acmayacaq Alıntı - Laptop ve Desktop Anakartlarin temiri - BIOS yazilmasi - Sifreli SuperUser BIOS-larin silinmesi - Kicik chiplerin deyisidrilmesi - BGA Chiplerin deyisdirilmesi (GPU/CPU/FCH/PCH/HM ve s) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 16 Eylül 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 16 Eylül 2011 ele etdim men de, alınmadı. Açlmır. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ʌüsal Mesaj tarihi: 16 Eylül 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Eylül 2011 win 7 basdan ayaga poblemdi xp-de cox rahat aktiv etmek mumkundu Alıntı - Laptop ve Desktop Anakartlarin temiri - BIOS yazilmasi - Sifreli SuperUser BIOS-larin silinmesi - Kicik chiplerin deyisidrilmesi - BGA Chiplerin deyisdirilmesi (GPU/CPU/FCH/PCH/HM ve s) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest zaminboss Mesaj tarihi: 16 Eylül 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Eylül 2011 eeeeee buna gore bas sindirmaq deymez crack xarabdi yazir ne naydina nese bir fayili tapa bilmir mende Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 16 Eylül 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 16 Eylül 2011 Vüsal, mən heç XP də də edə bilmədim. Nəsə açılmır blutuz, W7 də heç olmasa 2MB lıq üçün açıldı, XP də o da açılmadı Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest zaminboss Mesaj tarihi: 16 Eylül 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Eylül 2011 seven_birisi sene hansi proqun acari lazimdi? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 16 Eylül 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 16 Eylül 2011 Vüsal, Buna bax. Bu errorun raportudu XP də, Bəlkə bilərsən nədi. Zaminboss, Bluesoleil 8 Azı 30 sayta baxmışam, bundan başqa crack yoxdu, ona görə açılmasna belə çox çalışıram Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest zaminboss Mesaj tarihi: 16 Eylül 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Eylül 2011 sen internetde kernel32.dll crack1.exe crack2.exe ni yerlesdir yukleyek bele sen bir denesini qoymusan Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 16 Eylül 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 16 Eylül 2011 zaminboss, dll faylSetupdadı, Bluesoleil də. Crack 1 Verdiyimin tərkibindədi, crack 2 də ki, heç yoxdu. Mənə proqramı sındırmaq lazım deyile, sadəcə verdiyim faylı W7 də açmaq lazımdı. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ʌüsal Mesaj tarihi: 16 Eylül 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Eylül 2011 XP-dede acmir o activation tools? Alıntı - Laptop ve Desktop Anakartlarin temiri - BIOS yazilmasi - Sifreli SuperUser BIOS-larin silinmesi - Kicik chiplerin deyisidrilmesi - BGA Chiplerin deyisdirilmesi (GPU/CPU/FCH/PCH/HM ve s) Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 16 Eylül 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Eylül 2011 onda senin proqramin piyandi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 17 Eylül 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 17 Eylül 2011 Ʌüsal, Axır ki, Faylı aça bildim,Windows Deffender söndürəndən sonra açıldı, amma indi də Activation toolun içindəki crack1.exe error verir, Error da belə yazır Sorunlu Olay Adı: APPCRASH Uygulama Adı: crack1.exe Uygulama Sürümü: 0.0.0.0 Uygulama Zaman Damgası: 46e3c62e Hata Modülü Adı: StackHash_0a9e Hata Modülü Sürümü: 0.0.0.0 Hata Modülü Zaman Damgası: 00000000 Özel Durum Kodu: c0000005 Özel Durum Uzaklığı: 0001001e OS Sürümü: 6.1.7600.2.0.0.256.1 Yerel Kimlik: 1049 Ek Bilgiler 1: 0a9e Ek Bilgiler 2: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789 Ek Bilgiler 3: 0a9e Ek Bilgiler 4: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789 Sonra da diyir ki bağla Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ʌüsal Mesaj tarihi: 17 Eylül 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Eylül 2011 sen necenki versiyani aktiv edirsen? Alıntı - Laptop ve Desktop Anakartlarin temiri - BIOS yazilmasi - Sifreli SuperUser BIOS-larin silinmesi - Kicik chiplerin deyisidrilmesi - BGA Chiplerin deyisdirilmesi (GPU/CPU/FCH/PCH/HM ve s) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 17 Eylül 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 17 Eylül 2011 8 ci versiya onu da deyim ki, Dünən komputeri format eləmişəm. Net Frameworku da yüklədim ki, bəlkə ona görə error verir. yenə düzəlmədi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ʌüsal Mesaj tarihi: 17 Eylül 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Eylül 2011 https://rapidshare.com/#!download|624dt|346...16F790B882B|0|0 burdan yukle onun icinde serial acari var Alıntı - Laptop ve Desktop Anakartlarin temiri - BIOS yazilmasi - Sifreli SuperUser BIOS-larin silinmesi - Kicik chiplerin deyisidrilmesi - BGA Chiplerin deyisdirilmesi (GPU/CPU/FCH/PCH/HM ve s) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 17 Eylül 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 17 Eylül 2011 Ʌüsal, onu serialla aktiv eləməy olmur axı Aktivasiya internetlə gedir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ʌüsal Mesaj tarihi: 17 Eylül 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Eylül 2011 ok ozum bir yukelyib aktiv edim sonra deyecem bir sey Activation Tool.exe bura upload et ama winrarda qoy + parolda elave et yuklemek olmur onu anti icaze vermir Alıntı - Laptop ve Desktop Anakartlarin temiri - BIOS yazilmasi - Sifreli SuperUser BIOS-larin silinmesi - Kicik chiplerin deyisidrilmesi - BGA Chiplerin deyisdirilmesi (GPU/CPU/FCH/PCH/HM ve s) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 17 Eylül 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 17 Eylül 2011 Burdan yüklə parol: 12345 Vüsal, baxa bilmədin Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ʌüsal Mesaj tarihi: 17 Eylül 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Eylül 2011 alinmadi 6 versiyani yukle onla eyni seydir.hemde onu aktiv etmek olur mende 6-ni isledirem Alıntı - Laptop ve Desktop Anakartlarin temiri - BIOS yazilmasi - Sifreli SuperUser BIOS-larin silinmesi - Kicik chiplerin deyisidrilmesi - BGA Chiplerin deyisdirilmesi (GPU/CPU/FCH/PCH/HM ve s) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 17 Eylül 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 17 Eylül 2011 . Nəsə bu 8 i heç kim aktiv elədiyin demir. 6 nı yüklədim, rahat işdiyir. Çox sağ ol. Bağışda . əziyyət oldu. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ʌüsal Mesaj tarihi: 17 Eylül 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Eylül 2011 8 hec cure aktiv olmur.men butun funksiyalarina abxdim 8 6 eyndiir sadece dizayn ferqi var.esas odurki program islesin dizyana elede ehtiayc yoxdu Alıntı - Laptop ve Desktop Anakartlarin temiri - BIOS yazilmasi - Sifreli SuperUser BIOS-larin silinmesi - Kicik chiplerin deyisidrilmesi - BGA Chiplerin deyisdirilmesi (GPU/CPU/FCH/PCH/HM ve s) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.