Delphi7 Konu tarihi: 16 Eylül 2011 Paylaş Konu tarihi: 16 Eylül 2011 [hide] Kaspersky Internet Security 2012 və Kaspersky Antivirus 2012 ikisi də eyni cür aktiv edilir. 1.Kasperskiyə lisenziyasını aktiv etmək üçün "Введите код активации" düyməsi basılır. 2.Yeni açılan pəncərədə "Активировать программу" bölməni seçirik. 3.Daha sonra kod sətrində aşağıdakı kodu daxil edirik. BR64D-DPWME-41E31-XDMY4 Sonra sizdə aşağıda göstərilən şəkildəki kimi alınmalıdır. 4.Əgər sonra belə bir pəncərə çıxıbsa deməli siz hər şeyidüz edirsiniz.İndi bizdə "Активировать с помощью ключа" 5.Daha sonra "Обзор” düyməsini qoşub saytımızdan yüklənən açarlardan birini daxil edirik. 6.Daha sonra "Активация успе Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Musa_ Mesaj tarihi: 16 Eylül 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Eylül 2011 Çox sağ ol...Minnətdaram..Lakin Nod32 işlədirəm Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 16 Eylül 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Eylül 2011 Təşəkkür Kamran.Bu çoxunun köməyinə çatacaq. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest zaminboss Mesaj tarihi: 16 Eylül 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Eylül 2011 He bundan basim cixmirdi youtubda axtarirdim ele dunen tapdim bilseydim hazir qoyacaqsan axtarmazdim. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delphi7 Mesaj tarihi: 16 Eylül 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 16 Eylül 2011 [hide]Fikrimce bezi userler hele de Kasperskyni laziminca aktiv ede bilmir.Mehz bu sebeden onlar ucun teqdim edilir.[/hide] Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
saka-muka Mesaj tarihi: 16 Eylül 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Eylül 2011 He bu lap yerine dusdu bezilerinin komeyi olacag paylasdigin ucun tessekkur Kamran : ) amma menlik deyil antivurus isledmirem))) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Vuqar Abdulevvelov Mesaj tarihi: 16 Eylül 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Eylül 2011 Cox sag ol....Mutleq kocurmeliyem ...coxdan lazim idi... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmc Mesaj tarihi: 16 Eylül 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Eylül 2011 cox sagol ama en yaxsisi trial reset Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MuradLB Mesaj tarihi: 16 Eylül 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Eylül 2011 eladi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 16 Eylül 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Eylül 2011 Tewekkur edirem sagol ehsen Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MuradLB Mesaj tarihi: 16 Eylül 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Eylül 2011 kocurmey ollmur yazir qeydiyyatdan ke4, men axi ke4miwem, gorsetmir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
farid.93 Mesaj tarihi: 16 Eylül 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Eylül 2011 tewekkur delphi7 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delphi7 Mesaj tarihi: 17 Eylül 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 17 Eylül 2011 Sizler sag olun. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.