sahin666 Konu tarihi: 18 Eylül 2011 Paylaş Konu tarihi: 18 Eylül 2011 Sam buildle format edende bele bir sey geldi. ne oldugunu deye bilersiz.men burdsa ne etmeliyem. Bu da Video Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
resad444 Mesaj tarihi: 18 Eylül 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Eylül 2011 sahin666 videoda yuxarıda yazılıb njobjapi.dll faylı yükləmir operativ sistemdə həmin fayl çatışmır enteri basanda nə olur? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
sahin666 Mesaj tarihi: 18 Eylül 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 18 Eylül 2011 sonra yeniden o cur geldi 12 13 defe.ozude maraqlisi odurki ancaq M ve N herfleri ile baslayan fayllarda eleolur.BU disqle men 9 ay qabaq ele oz kompuma format atmisdim.Enter basiram gedir axirda uje driver yukklleyen gelenmde yazirki services.exe tapilmir.win 7 idi evvele mende bu gun acdim islemedi.ERD 2005 2009 ile yoxladim gerio qaytarmaq olmadi gordum olmur format atmaq istedim.O da bele oldu.Indi Vusal Reinamator ile orda mini xp var helelik onu yazdim.Deyesen ordada internet islmir. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicat112 Mesaj tarihi: 18 Eylül 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Eylül 2011 SENIN HARD DISCINDE PROBLEM VAR C VE D NI FORMAT ELE Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 18 Eylül 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Eylül 2011 ya belke format diskin bilmeden antivirus vurmusan bir cox antiviruslar format diskin bu gune salir yada formati tam vermirsen Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ʌüsal Mesaj tarihi: 18 Eylül 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Eylül 2011 ayri disq ile format et Alıntı - Laptop ve Desktop Anakartlarin temiri - BIOS yazilmasi - Sifreli SuperUser BIOS-larin silinmesi - Kicik chiplerin deyisidrilmesi - BGA Chiplerin deyisdirilmesi (GPU/CPU/FCH/PCH/HM ve s) Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 18 Eylül 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Eylül 2011 Düzdü başqa disk qoy Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Vuqar Abdulevvelov Mesaj tarihi: 18 Eylül 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Eylül 2011 Ayri diskle bax..ele...Format diskinnen.ola biler..mende de hele bir sey olmusdu deyesen..disklikdir..o ..format diski ayrisina bax yeni versiyalarina....... En yaxsi da budur.kuncu rahat isleme qabiliyyetine malikdir...rahat ve suretlidir..butun driverlerinide qoyur.. Buyurun Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
On_LiNe Mesaj tarihi: 18 Eylül 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Eylül 2011 100% diskdendi ayrisina bax Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
=== Mesaj tarihi: 18 Eylül 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Eylül 2011 Bu diskəndir...Yaxşısı budur ki,boş disk al.Saytdakı Əməliyyat sistemlərindən birini köçür o diskə format et...Əldəsatılan disk almısan .Yəqinki ona görə belə olub.... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
sahin666 Mesaj tarihi: 18 Eylül 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 18 Eylül 2011 Windoews 7 yazdim getdi,Ama Sam build le virtualda 1 hefte qabaq isleyirdi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 18 Eylül 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Eylül 2011 problem diskdedi diski deyisde sen Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.