Axellis Konu tarihi: 18 Eylül 2011 Paylaş Konu tarihi: 18 Eylül 2011 Herkese salamlar!mende visual style i olan hec bir tema acmir!os w7 didi!uxtheme pacther universal theme pacther ve xcore style yoxladim!hec birinde alinmadi!xais edirem komek edin! vusal qardasim sen bir nefer ucun derslik hazirlayanda senin kompunda w7 gordum!ozude visaul style tam ferqli idi!sorusmaq olarki sen o w7 hardan goturmusen?ve linki qoya bilersen?mende endirim! Indiden herkese tesekkurler! Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ʌüsal Mesaj tarihi: 18 Eylül 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Eylül 2011 Untitled-1.jpg Alıntı - Laptop ve Desktop Anakartlarin temiri - BIOS yazilmasi - Sifreli SuperUser BIOS-larin silinmesi - Kicik chiplerin deyisidrilmesi - BGA Chiplerin deyisdirilmesi (GPU/CPU/FCH/PCH/HM ve s) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axellis Mesaj tarihi: 18 Eylül 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 18 Eylül 2011 Vusal qardas cox sagol!Ozunde olan W7 linkin qoysan ela olar!Linki gozleyirem!Birdeki sen nece elemisenki visual style isleyir!theme pathcer zad ne isledmisen?yoxsa sistem ozu visual style acir? Xais edirem ozunde olan w7 nin linkin qoy! hec kim beyem bilmir?evvelki windows-az ehline bele nolub?forumda bir sey yazanda bes deqeye cavab yazirdilar!indi gunlerle qalir cavab yazan olmur axi bu saytda kompdan yaxsi basi cixan adamlar var!komek edin xais edirem!vusal hemcini sende! Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ʌüsal Mesaj tarihi: 19 Eylül 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Eylül 2011 mende adi windows 7-dir... eas tema patcher var ola visual tema desteyini aktiv etmek lazimdi http://www.boxca.com/eca0ui2n5lx7/UXTheme_...er_7.1.rar.html Alıntı - Laptop ve Desktop Anakartlarin temiri - BIOS yazilmasi - Sifreli SuperUser BIOS-larin silinmesi - Kicik chiplerin deyisidrilmesi - BGA Chiplerin deyisdirilmesi (GPU/CPU/FCH/PCH/HM ve s) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 19 Eylül 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Eylül 2011 Mən bunu yüklədim. Patch yazısı br də restore yazısı passiv oldu. niyə elə oldu? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axellis Mesaj tarihi: 19 Eylül 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 19 Eylül 2011 vusal men hercure patcher le edirem olmur axi!temani yazan kimi her sey agarir! sen oz isleddiyin w7 nin linki varindi? Vusal allah senin canini sag elesin alindi!sendeme theme pacther pacther eledi amma islemedi ona gore uxtheme islemedi!theme pacthernen restore eledim sora uxtheme patchernen eledim alindi! Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ʌüsal Mesaj tarihi: 19 Eylül 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Eylül 2011 deymez.. evvel kohneni restore etmek lazimdirki yenisi evezlesin onu Alıntı - Laptop ve Desktop Anakartlarin temiri - BIOS yazilmasi - Sifreli SuperUser BIOS-larin silinmesi - Kicik chiplerin deyisidrilmesi - BGA Chiplerin deyisdirilmesi (GPU/CPU/FCH/PCH/HM ve s) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.