MEZHH Konu tarihi: 22 Eylül 2011 Paylaş Konu tarihi: 22 Eylül 2011 Google Chrome heç bir saytı açmır. Silib təzədən yazdım, Regeditidən də silmişəm, düzəlmir. qalır elə. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ʌüsal Mesaj tarihi: 22 Eylül 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 22 Eylül 2011 yeni versiyasini yazib yoxlamsian ? Alıntı - Laptop ve Desktop Anakartlarin temiri - BIOS yazilmasi - Sifreli SuperUser BIOS-larin silinmesi - Kicik chiplerin deyisidrilmesi - BGA Chiplerin deyisdirilmesi (GPU/CPU/FCH/PCH/HM ve s) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 22 Eylül 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 22 Eylül 2011 hə, ən axrıncını da yazdım elə oldu Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ʌüsal Mesaj tarihi: 22 Eylül 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 22 Eylül 2011 ne vaxt olub ele eger 1-2 gundurse sistemi geri yukle erd ile yada bezopasni rejimle geri yukle sistemi Alıntı - Laptop ve Desktop Anakartlarin temiri - BIOS yazilmasi - Sifreli SuperUser BIOS-larin silinmesi - Kicik chiplerin deyisidrilmesi - BGA Chiplerin deyisdirilmesi (GPU/CPU/FCH/PCH/HM ve s) Link to comment Share on other sites More sharing options...
saka-muka Mesaj tarihi: 22 Eylül 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 22 Eylül 2011 diger brauzerleri islet))) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 22 Eylül 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 22 Eylül 2011 bu gün olmuşdu. Avqustun 17-nə qaytardım sistemi , heçnə dəyişmədi. yenə elədi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delphi7 Mesaj tarihi: 22 Eylül 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 22 Eylül 2011 [hide] [/hide] Qeyd.Bax belke bu usul komek etdi. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
qladio2008 Mesaj tarihi: 22 Eylül 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 22 Eylül 2011 google chrome 12 ni yukle ondan birce gun istifade et..sonra en yeni versiyani yaz islet...ama kohneni pozanda rege den pozma Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 22 Eylül 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 22 Eylül 2011 öz özünə düzəldi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.