Izzet Mesaj tarihi: 26 Eylül 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Eylül 2011 qaqawlar sekile baxin php studio programinda browzer yaratdim ama ancaq menim yazdiqim oz saytiam girir basqa saytlara girmir yuxarda link yazmaq yeride yoxdur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 26 Eylül 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Eylül 2011 Bunlarada bir baxarsız tələsik yığmışam ama [attachment=150] [attachment=152] [attachment=151] Yükləyib baxın Link Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Izzet Mesaj tarihi: 26 Eylül 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Eylül 2011 qaqa mailin vat bunlar neye lazimdirki? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest k^n^n Mesaj tarihi: 26 Eylül 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Eylül 2011 izzet, Heç sənin probleminin bura dəxli var ??? Bura AMS buttonlar haqqındadı proqramlaşdırma haqqında yox !!! Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Izzet Mesaj tarihi: 26 Eylül 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Eylül 2011 button hazirlamaqi axi o basq cure edir ohazirini goturur bes 0dan nece yiqaq Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 26 Eylül 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Eylül 2011 İzzet video derslik hazirlayib verlesdirdim buyur yukle bax birdə 0 dan yığmağıda başa salarıq sənə dedim axı səbirli olsan çox çey biləcəksən səbrin olmasa heç nə mən bu buttonu 0 dan yığmışam ama dərslikdə buttonu işlətmək var yığmaö deyil onuda qoyaram Bura keçid al Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.