AliZairov Konu tarihi: 26 Eylül 2011 Paylaş Konu tarihi: 26 Eylül 2011 Hamıya salam. Pascal və Delphi eyni proqramlaşdırmadır? Mənə deyiblər 1ci Pascalı öyrənmək lazımdır sonra Delphi asan gələcək. Bilmək istərdim Pascal da kod yazma sistemi Delphidə eynidir? Pascalı kodlarını Delphidə yazsam işləyərmi? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delphi7 Mesaj tarihi: 26 Eylül 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Eylül 2011 Zairov, Pascali bilsen Delphi7 de problemin olmayacaq.Cunki o Delphi7 Pascalin esasinda qurulub. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
AliZairov Mesaj tarihi: 26 Eylül 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 26 Eylül 2011 Delphi7 hə bəs kodları bir birinə düşürmü? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delphi7 Mesaj tarihi: 26 Eylül 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Eylül 2011 He. Bunun ucun Object Pascal dilinde olan Delphi7 genis istifade edilir. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 26 Eylül 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Eylül 2011 Paskal derslik varsa qoyardızda zəhmət deyilsə Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
AliZairov Mesaj tarihi: 26 Eylül 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 26 Eylül 2011 Tanner gecən xeyir. 9cu siniflərin informatika kitabında var mən ordan öyrənicəm. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delphi7 Mesaj tarihi: 26 Eylül 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Eylül 2011 [hide]Tanner, sabah tapsam yerlesdirerem.[/hide] Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 26 Eylül 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Eylül 2011 Delphi təşəkkür zairov hardan tapım mən 5 ildi məktəbi qutarmışam Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
AliZairov Mesaj tarihi: 26 Eylül 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 26 Eylül 2011 Tanner kitabxana ve kitab satan yerlərdən. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
saka-muka Mesaj tarihi: 27 Eylül 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Eylül 2011 Zairov He mekteb kitablarina baxdim xeyli derslikler var sadece oxumaq lazim : ) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 27 Eylül 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Eylül 2011 oooooooo kompyuterin qabağından baş qaldırsaz oxuyarsız Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
AliZairov Mesaj tarihi: 27 Eylül 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 27 Eylül 2011 Tanner salam. Mənə şəxsən lazımdı. Ona görə öyrənməyə dəyər. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest k^n^n Mesaj tarihi: 27 Eylül 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Eylül 2011 Proqramlaşdırma dillərini bilmək yaxşı şeydi. İmtahası gərək həvəsin və vaxtın olsun. Oda bizdə yoxdu... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 27 Eylül 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Eylül 2011 Kənanla razıyam bizdə vaxt olsa idi amerikanı təzədən biz tikərdik Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
AliZairov Mesaj tarihi: 27 Eylül 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 27 Eylül 2011 Sizi məcbur edən yoxduki istər öyrənin istər öyrənməyin. O mənim şəxsi fikrimdi. Mən proqramçı olmaq istərdim. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 27 Eylül 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Eylül 2011 Zairov niyə əsəbləşirsən biz öz yerimizə deyirikdə birdə burdakıların hamısının bir səbəbi var proqramlaşdırmanı öyrənmək kompyuteri professional bilmək redaktə etmək oyun yığmaö bir sözlə microsoftu ələ keçirmək bu qədər məndə həmçini Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
AliZairov Mesaj tarihi: 27 Eylül 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 27 Eylül 2011 Tanner əsəbləşmədime sadəcə xeyirinizədi. Ona görə elə yazdım. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.