qüerty Konu tarihi: 29 Eylül 2011 Paylaş Konu tarihi: 29 Eylül 2011 Əməliyyat sistemim Windows 7-dir. İdarəetmə Panelində "Qovluq və axtarış seçimləri" uzun müddətdir ki, görsənmir. My Computer-dən də girməyə çalışanda şəkildəki kimi solğun görsənir, zəhmət olmasa kömək edin! Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axellis Mesaj tarihi: 29 Eylül 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 29 Eylül 2011 kompun dilini deyis yoxla Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ʌüsal Mesaj tarihi: 29 Eylül 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 29 Eylül 2011 1. sistemde virus var (Trojan.Win32.Swisyn) 2. folderoptions1c.png Alıntı - Laptop ve Desktop Anakartlarin temiri - BIOS yazilmasi - Sifreli SuperUser BIOS-larin silinmesi - Kicik chiplerin deyisidrilmesi - BGA Chiplerin deyisdirilmesi (GPU/CPU/FCH/PCH/HM ve s) Link to comment Share on other sites More sharing options...
qüerty Mesaj tarihi: 29 Eylül 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 29 Eylül 2011 Ʌüsal, "параметры папок" yazdım ancaq heç nə gəlmədi bu fayla klik etdim, bir iki dəfə bir növ obnovleniya olan kimi oldu sonra restart elədim ancaq dəyişmədi.Doğrudur sistemdə virus var ancaq bilirsən necədi.Windows 7nin bir diski var onu yazanda həmişə qara ekran xətası gəlirdi.Elə o vaxtdan bu problem var.Formatdan sonra bir neçə restartdan sonra bu problemlə qarşılaşırdım.Ondan sonra da forumun birində sfc/SCANNOW əmrini yerinə yetirmək məsləhət görülmüşdü elədim ekran xətası düzəldi ancaq bu qovluq məsələsi həll olmadı.İndi heç cürə çarəsi yoxdu bunun?düzəlmir axı Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ʌüsal Mesaj tarihi: 29 Eylül 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 29 Eylül 2011 AVZ ile proverka ver belke hell etdi problemi Alıntı - Laptop ve Desktop Anakartlarin temiri - BIOS yazilmasi - Sifreli SuperUser BIOS-larin silinmesi - Kicik chiplerin deyisidrilmesi - BGA Chiplerin deyisdirilmesi (GPU/CPU/FCH/PCH/HM ve s) Link to comment Share on other sites More sharing options...
qüerty Mesaj tarihi: 29 Eylül 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 29 Eylül 2011 çox sağol... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.