Axellis Konu tarihi: 30 Eylül 2011 Paylaş Konu tarihi: 30 Eylül 2011 gta iv ustanofka eledim kompa crack da yazdim oyuna girdim 1 hissede qara masinla eve gedirem eve girdim cole cixanda ekran yellenmeye baslayir dedim yeqin crack dandi basqa crack yoxladim olmadi bunun ucun pacth var?gta iv original di Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 30 Eylül 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Eylül 2011 belke suretin yada videokartin zeifdi ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
hack_aydin Mesaj tarihi: 30 Eylül 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Eylül 2011 sekil qoy bir yaxsi gorek Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axellis Mesaj tarihi: 30 Eylül 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 30 Eylül 2011 kompun dannilari: 4 gb ram 2 gb vga 320 gb hdd 2 cpu amd turiont tm mobile m520 3.20 ghz oyundan neter video qoyum?ve ya sekil? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
=== Mesaj tarihi: 30 Eylül 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Eylül 2011 FastTone Capture Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
hack_aydin Mesaj tarihi: 1 Ekim 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Ekim 2011 Print Screen SysRq ni bas sonra oyundan cix painte gir ctrl+v yaddasa ver at bura Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.