Guest TuRaL Mesaj tarihi: 1 Ekim 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Ekim 2011 İP-lər yığışdırıladı. Yaxşı xaker üçün ip tapmaq problem deyil. Oki qaldı modemə girib parolu tapıb və ya dəyişmək silmək olur. Çalışın modeminizin parolunu dəyişib çətin bir şey qoyasınız. Gəlin mənim modemimi dağıdın, əgər bacaran varsa və edibsə, gəlsin mənim kompüterimi etsin, gözləyirəm. Elədə açıqları tapıb düzəltməkdə mənə dərindən köçəkçi olarlarlar, gərə vardırlarsa... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest k^n^n Mesaj tarihi: 1 Ekim 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Ekim 2011 Çox sağ ol.Mənimdə xoşuma gəlmirdi.Əla oldu... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest fariz.ibiyev Mesaj tarihi: 1 Ekim 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Ekim 2011 Tural eger komputeri deyismemisense heckim girmeyecek ))) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
edd Mesaj tarihi: 1 Ekim 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Ekim 2011 ayda Bu Saydiginiz Seyle Menimde Modemimde Olur o ip Gorsenmesi Ileelaqedardir Saytda? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axellis Mesaj tarihi: 1 Ekim 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 1 Ekim 2011 HE OLABILSINKI tURAL COX SAGOL Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.