=== Konu tarihi: 1 Ekim 2011 Paylaş Konu tarihi: 1 Ekim 2011 SaLaM ƏziZ QaRDaŞLaR, Mənə Cədvəl Hesablama Proqramı lazımdır... Məsələn məhsulun qiymətini sayını yazım, mənə yekun qiyməti göstərsin... Proqramı Açarı ilə versəniz daha yaxşı olar... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 1 Ekim 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Ekim 2011 Excell Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 1 Ekim 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Ekim 2011 Office Excell Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Musa_ Mesaj tarihi: 1 Ekim 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Ekim 2011 Microsoft Office Excel Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
=== Mesaj tarihi: 1 Ekim 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 1 Ekim 2011 Çox Saqolun... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 1 Ekim 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Ekim 2011 DDDDDDDDEEEEEEEEEYYYYYYYYMMMMMMMMMEEEEEEEEEEZZZZZZZZZ Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 1 Ekim 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Ekim 2011 Excell cədvəlini yüklə Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
=== Mesaj tarihi: 1 Ekim 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 1 Ekim 2011 Qaydasını izah etsəniz də pis olmaz.ExCell məndə var.Ordalı A . B . C bu hərfləri necə silə bilərəm ? Başqa sadə proqram yoxdu? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 1 Ekim 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Ekim 2011 o A,B,C silinmir. Xananın nömrəsidi. Amma çapda görünmür, çapda sadəcə cədvəldə qeyd elədiyin xanalar düşür. Düstur bilirsənsə özün istədiyin riyazi əməli yarda bilərsən. Bilmirsənsə yuxarıda sadə bir cədvəl qyomuşam, onu yüklə, işinə yarayar məncə Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
=== Mesaj tarihi: 1 Ekim 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 1 Ekim 2011 Seven_Birisi , Qaqaş,alındı... Saqol Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 1 Ekim 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Ekim 2011 buyur. Dəyməz Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
=== Mesaj tarihi: 1 Ekim 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 1 Ekim 2011 Qaqaş , düsturu necə Excelə əlavə edim ? Məsələn kg , l , ton və sairə.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
saka-muka Mesaj tarihi: 1 Ekim 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Ekim 2011 esasen 1c ve excell den istifade olunur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest fariz.ibiyev Mesaj tarihi: 1 Ekim 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Ekim 2011 Ad / Sayı / Qiyməti / Yekun Qiymət Noutbuk Hp/ 25 / 850 / =B3*C3 sade hesablama budu orda B3 B yuxari sutundu 3 de solda olan sutun Yekun qiymetde durursan = yazib mausla saya vurursan * yazib vurursan qiymete enter senin basa dusduyun kimi yazdim sadesi budu en cetinlerin bele oyrene bilmersen bax Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
=== Mesaj tarihi: 1 Ekim 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 1 Ekim 2011 Saytda Excell proqramı haqqında dərsliklər yoxdur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest fariz.ibiyev Mesaj tarihi: 1 Ekim 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Ekim 2011 saytlardan oyren de) google emiye muraciet et orda excell derslikler yaz gelecek bu qeder Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
=== Mesaj tarihi: 1 Ekim 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 1 Ekim 2011 Sənin verdiyin kodu =B2*C2 o kodu artıq başa düşdüm... Mənə Yekun qiymətlərin hasili də lazım idi... Bu üsulla onu da edə bildim.. Qaldı ki dərsliklərə Ana Dilimizdə dərsiklər tapılmır Hə Artıq Tapdım .. Amma bəs eləməz Excell Dərslik Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest fariz.ibiyev Mesaj tarihi: 1 Ekim 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Ekim 2011 Seni Basa dusurem ) mende onu oyrenirem Basqa saytlarda var sadece sen dersi axtararkən excell dərsləri yaz goreceksen dersleri yazsan turkler gelecek) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
=== Mesaj tarihi: 1 Ekim 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 1 Ekim 2011 Excell`ə kq, litr , ton bunları necə əlavə edim ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
edd Mesaj tarihi: 2 Ekim 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Ekim 2011 Maraqlidir Exel Menede Lazimdi Idi Forumda Movzu Acmaqdan Azad Oldum:D Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
=== Mesaj tarihi: 2 Ekim 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 2 Ekim 2011 Excell lazımlı ofis proqramıdır. Əslində mənə lazım deyil ... Atama işi ilə əlaqədar lazımdır ... Yaxşı anlamadığına görə mənə tapşırıb . Mən də Excellə baxanda maraqlı gəldi ... İndi mənə kg . litr .ton və sairə lazımdır... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.