Guest warrioraze Konu tarihi: 2 Ekim 2011 Paylaş Konu tarihi: 2 Ekim 2011 salam hamiya. modem Tp link TdW8101G .. amma diskini itirmisem. kimse girib parolu deyisib. http://192.168.1.1/ saytina girende evveller ADMIN ADMIN yazirdim acilirdi indi deyisibler.bunu disksiz nece duzeldim? Serial Number deye kod da var modemin altinda...elaci yoxdusada atim tulluyumda bunu . meslehetiniz nedi qaqa? Birde onu deyimki her 30 deqden bir internet qirilir ve 1 saata ozune gelir. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
__xarqo__ Mesaj tarihi: 2 Ekim 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Ekim 2011 warrioraze, bunun yegane yolu modeme reset atmaqdir.....modemin altinda xirda bir deshik olur...onu iyne ile veyaxud ince bir eshyayla 8-10 saniye saxlayirsan ve modem zavod ayarlarina qayitir.....yeni login/parol evvelki kimi admin/admin olacaq.....ancaq reset atan zaman internet ayarlari pozulacaq...yeniden modemi internete nastroyka etmelisen Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 2 Ekim 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Ekim 2011 Modemin arxasinda reset desiyi var xirda powerin yaninda spicka copunu say ora bas 10-12 saniye saxla tezeden nastroykani yaz duzelecek ugurlar Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest warrioraze Mesaj tarihi: 2 Ekim 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Ekim 2011 eybi yox .teki parol qayitsin.. youtube saytinda modemi tezeden yigmaga aid video varsa reset atim.qonsunun wifisiynen baxib duzelderem nastroyka olunmusdu ama usta elemisdi.ozum bilmirem nece edim. videosu olsaydi ela olardi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 2 Ekim 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Ekim 2011 Buda Video Link Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.