Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 1 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Ekim 2012 onu bilirem qaqa deyiwmiwemde dili bunu rusdada yoxladim eng dilindede yoxladim yene ustanovka olmadi bilmirem niye Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 1 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Ekim 2012 ....onda windows-dandır...gələn dəfə formatdan əvvəl deyərsən..sənə elə xp-sp3 verərəm ki,azeri dilinə problemsiz çevirərsən... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 1 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Ekim 2012 ok brat Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alxan Bayramov Mesaj tarihi: 1 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Ekim 2012 link indi vere bilersiz? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 1 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Ekim 2012 ... buyur... http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=3913697 və ya http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=4016871 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 1 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Ekim 2012 qaqa bunun qeydiyatsiz linki var sende indiden yukluyum qalsin komp-rde Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 1 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Ekim 2012 ...1-cinin torrent faylı... (qeydiyyat lazım deyil)... https://hotfile.com/dl/174606348/de1d288/xp-sp3_(1).rar.html ...2-cinin torrent faylı... (qeydiyyat lazım deyil)... https://hotfile.com/dl/174606557/c76a76c/xp-sp3_(2).rar.html Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 1 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Ekim 2012 qaqa bunlarin hecmi ne coxdu bele deyesen bu verdiyin zver Xp-di.. mende Cd-Romdu, Ram 256Mb, Usb Boot olsaydi flewle eliyerdim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 2 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Ekim 2012 ... bu versiyalar zver deyil... həcmi az olan sp3-lərdə də hərəsində 1 problem olur ... ... azhəcmli istəyirsənsə , buyur...16 gün bundan əvvəl çıxmış versiya.... http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=3701189 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 2 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Ekim 2012 mehdi1998, brat bu 692Mb-di bunu men CD 700 Mb diske yazsam geder hamisi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 2 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Ekim 2012 ... hə ... cd-yə gedər... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 2 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Ekim 2012 bunu yazdim qurtardi indi baxiram bu winrarin icinde arxivdedi bunu indi men bir bawa diske yazim Nero ile ya nece Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 2 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Ekim 2012 ...winrarın içərisində iso faylı olmalıdır... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 2 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Ekim 2012 bax bunlardi papkanin icinde winrardan cixartdim cevidim papkaya Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 2 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Ekim 2012 ... qardaş sənin kompüterinin windows-unda ciddi problem var...bu torrenti mən yoxladım..iso faylıdır..səndə isə izvleç olunmuş şəkildədir... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 2 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Ekim 2012 ciddi problem deyende brat neceki virusdu nedi anlamadim cavabini.. birde sen verdiyin linkde instruksiya.exe bide ultraIso.exe fayllari variydi bidene bunlara bax helem gor ne bawa duwursen belkem bundandi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 2 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Ekim 2012 ...məncə kompüterdə virus var... ... qeyd : bundan evvelki şeklin ya ölçüsünü kiçilt , ya da sil...çox böyükdür... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 2 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Ekim 2012 mende o defe onu soruwdumda brat hansisa movzuda mene cavab veren olmadi.. o virusu komp-rde taparaq bilib nece mehf elemek olar formatsiz cunki mende D diskinde cox lazimli fayllar var Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 2 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Ekim 2012 ... 1-cisi virusu formatsız temizlemek üçün 1 az tecrübeli olmaq gerekdir... ..2-cisi 100% teminat vermek olmaz ki,bütün virusları temizleye bilersen... ...3-cüsü eger virus hansısa sistem faylını zedeleyibse,yene de problemin olacaq... ...4-cüsü format zamanı d diskine deymirsen...c diskini format edirsen...formatdan sonra d diskini antivirusla skan edirsen...yeni d diskindeki faylları silmirsen.... qalanı saat 5-den sonra... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 2 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Ekim 2012 hmm mende saat 5-den sonra iwde olacam.. eybi yox brat sen geldiyinde yazarsan lap videoynanda olsa yaxwi olar sonram ozum gelib duzeliw ederem komp-rde gorum bu problemleri aradan qaldira bilecem ya yox.. formatda ki teze format elemiwem bilmirem neyniyim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.