hack_aydin Konu tarihi: 4 Ekim 2011 Paylaş Konu tarihi: 4 Ekim 2011 Bir saytdan tapdim ve alindi sizinle de paylasmaq istedim : Evvelce R3x proqramini yukleyin Mesela Essnettools da 212.253.25.34 ONUR isimli bilgisayar erişmeye çalıştık ve bizden şifre istedi işte o zaman hemen R3x programımıza çift tıklayıp ondan tara bölümüne 212.253.25.1 yazıyoruz ve to bölümüne de ister 212.253.34.255 ister 212.253.34.35 yazın önemli olan ONUR isimli bilgisayarı bulmamız... Şimdi oluşan listede ONUR ismi de mevcut şimdi gelelim şifreyi kırmak için neler yapacağız, Öncelikle ONUR'un üstüne bir defa tıklıyoruz sonra sağ tuşa tıklıyoruz ve tüm belgerleri göster seçeneğiniz seçiyoruz ve beklemeye başlıyoruz. Biraz sonra ONUR ismi altında bir liste oluşacak ve sistemde paylaşıma açık olan herşey o listenin içinde olacak, bizim işimiz C sürücüsüyle olduğu için hemen C sürücüsüne sağ tuş tıklayıp Şifreyi Kır seçeneğini seçiyoruz. Ve yine beklemeye başlıyoruz. Şifrenin uzunluğuna göre bu işlem bazen uzun sürebiliyor. Yazımızın başında dediğimiz gibi ne kadar uzun şifre olursa sisteminize saldıranları o kadar çabuk bıktıracaktır. Şimdi biz şifrenin kırılmasını bekliyoruz.... Ve programın şifre çözme mantığı çok mükemmel sistem şöyle Mesela diyelim şifremiz DaWSoN~Here olsun... Şifre kırma işlemine başlandığında önce ilk hane belirleniyor tüm harfler ve semboller arasında birincisi tespit ediliyor sonra ikincisi ve sonra üçüncüsü derken şifrenin tümü mutlaka bulunuyor. Yani açıkcası bu prgramın kıramadığı şifreye rastlamadım ben bütün şifreli sistemlere girdim ve işte onun için bu programdan faydalanıyorum. Daha çok şifre kırmak için. Ve sonunda şifremiz bir pencere içerisinde belirdi. ARTIK o ip v Buyurun.... Qeyd: Bu proqramla hansisa komputerin ip-ni bilirsizse onun c diskine daxil ola bilersiz Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axellis Mesaj tarihi: 4 Ekim 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Ekim 2011 cox sagolun Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
hack_aydin Mesaj tarihi: 4 Ekim 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 4 Ekim 2011 deymez Buda proqramin linki Rar sifresini harckermania qoyublar Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
__xarqo__ Mesaj tarihi: 5 Ekim 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Ekim 2011 hack_aydin twkler...men ne qeder vaxtidiki R3X prosunu axtarirdim:) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
BaBNick Mesaj tarihi: 5 Ekim 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Ekim 2011 kompun ip adresine nece baxirlar? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
__xarqo__ Mesaj tarihi: 5 Ekim 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Ekim 2011 BaBNick deqiq yaz....oz komputerinin Ip-sine yoxsa basqasinin?? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
koemk Mesaj tarihi: 26 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Temmuz 2012 vidio derslik qoqqu? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 26 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Temmuz 2012 ... internet ip-ni bilmək üçün myip.ru saytına girib bilmək olar... ...kompüterin ip -sini bilmək üçün --> pusk-->axtarış yerinə cmd yazıb enteri basırsan,açılan pəncərəyə-->ipconfig yazıb enteri basırsan... artıq burada nəinki kompüterin ip kodu,hər şey var... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
koemk Mesaj tarihi: 26 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Temmuz 2012 mehdi bu ancaq maa ayiddi axi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 26 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Temmuz 2012 Dərsliyə görə təşəkkürlər. Mən də internetdə bunun axtarışına başlamaq istəyirdim... Mehdi1998, sənə də təşəkkürlər... Koemk, sən nə axtarırdın ki? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 26 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Temmuz 2012 ...koemk , düz deyirsən.bu üsulla öz ip kodlarını tapırsan... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saffety Mesaj tarihi: 31 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 31 Temmuz 2012 Kaht 2, Isa SMALL Soft, RPC2, BO2K CLIENT, 10_HOD-ms04011-lsa bu programlardan kimlerinse anlayishi var? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.