HaCKeR-BoY Konu tarihi: 7 Ekim 2011 Paylaş Konu tarihi: 7 Ekim 2011 Salam. Mən bu[/ url] proqramı yüklədim və ustanovka eliyən zaman sms istədi. mən bunu nece sms-siz ustanovka edə bilərəm. əyər siz ustanovka eeləyə bilirsinizsə, ustanovka olunandan sonra yaranan papkanı upload edib mənə ver bilərsiz?. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
=== Mesaj tarihi: 7 Ekim 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Ekim 2011 Mumkunsuz... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
lechfak Mesaj tarihi: 7 Ekim 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Ekim 2011 qaqash bu cur fayllarin iscinde 99 % hallarda lazimsiz sheyler olur.meslehet bashini agritma Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest TuRaL Mesaj tarihi: 7 Ekim 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Ekim 2011 yaxşıdır Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
edd Mesaj tarihi: 8 Ekim 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 8 Ekim 2011 Pulsuz Olmur Balansin dan 5 Azn _ e Yaxin Pul Silir Dien Pulsuz Olmur Balansin dan 5 Azn _ e Yaxin Pul Silir Dien Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest zaminboss Mesaj tarihi: 8 Ekim 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 8 Ekim 2011 mende bele bir proq var idi sms sindiran ele onun ozude sms nen idi mende gondermedim sildim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.