♣♣KaRoL♣♣ Konu tarihi: 9 Ekim 2011 Paylaş Konu tarihi: 9 Ekim 2011 Salamlar men gta 4 yazdim ustanovka eledim oyuna girmek isdeyende qara pencere acilir Rockstar socail klubdan nese elemliyemki oyuna gire bilim mene mumkunse bawa salin qowum gta4 cox oynamaq isdeyirem.... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 9 Ekim 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Ekim 2011 Qara pencereni baglama orda start game varsa ona vur gozle nese elemek internetle baglidi hecne eleme men gta4 pozmusame yoxsa video hazirlayardim onu yuklemekde bilirsende gec yazilir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Enigma Mesaj tarihi: 9 Ekim 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Ekim 2011 patch 1.0.7.0 versionu yaz hec bir problem olmayacaq Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
♣♣KaRoL♣♣ Mesaj tarihi: 9 Ekim 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 9 Ekim 2011 Enigma qaqa hecne bawa duwmedim etrafli mene yardim ede bilersiz? Bax bele bir sey gelir Ram 3 lukdu video 1 di + 2.50 ghz dir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Enigma Mesaj tarihi: 9 Ekim 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Ekim 2011 sən 'GTA IV'icon ile girirsən?elə olmur rockstar games-ə rockstargames ə gir orda qalanı sənlikdi nəyə bassan gta 4 acıcacaq play game bas ok vse Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
♣♣KaRoL♣♣ Mesaj tarihi: 9 Ekim 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 9 Ekim 2011 Enigma qaqa men sosial klubda qeydiyattan kecmeliyem? bax girdim qeydiyatta oldum play basiram hemenki qara ekran cixir qabaqima. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Enigma Mesaj tarihi: 9 Ekim 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Ekim 2011 buna bax sonrada burda birinci upadeteni install et sonrada cracki gta a 4 un qoovluguna install et internet aciq olmalidir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dəli Yazar Mesaj tarihi: 9 Ekim 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Ekim 2011 SALAM KAROL SEN OYUNU CRAKLA ACILACAK Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest k^n^n Mesaj tarihi: 11 Ekim 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Ekim 2011 qaqaş bəlkə DirextX-dəndir.DirectX 11 yaz yoxla gör... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
♣♣KaRoL♣♣ Mesaj tarihi: 31 Ekim 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 31 Ekim 2011 Salamlar men gta 4 dun cawdim acari sildim sonra internetde axdardim ne tapdimsa iwlemedi xaiw edirem mene patch di crackdi nedi onnan verin oyunu aca bilim qatma qariwdirdim temiz oyunu bele veziyetdedir hal hazirda((( Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Enigma Mesaj tarihi: 1 Kasım 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Kasım 2011 patch necenci versiadi ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
♣♣KaRoL♣♣ Mesaj tarihi: 1 Kasım 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 1 Kasım 2011 Enigma gaga o patcha hardan baxim komek ele bunu duzledim dostuma crack yukledim ozumde yoxladim sonra oyuna girmedi men bunu nece duzeldim? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Enigma Mesaj tarihi: 1 Kasım 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Kasım 2011 patcha baxmaq olmur pc in gta 4 ucun gucludu yoxsa zeif?de ona gore sene hazir patch verim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
♣♣KaRoL♣♣ Mesaj tarihi: 1 Kasım 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 1 Kasım 2011 Zeifdir qaqa en aüaqi qrafikada oynuyram tutulur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.