♣♣KaRoL♣♣ Konu tarihi: 15 Ekim 2011 Paylaş Konu tarihi: 15 Ekim 2011 Salamlar micro kartimi usb nin icine saldim kompa mahni gondermek isdeyirem olmurhec bir fayli gondermek olmur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tərlan Mesaj tarihi: 15 Ekim 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Ekim 2011 bütün fayllarda belə edir?? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
♣♣KaRoL♣♣ Mesaj tarihi: 15 Ekim 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 15 Ekim 2011 Terlan duzeldi qaqa sen deme kart duz oturmayib biraz iceri eledim duzledi birdeki qaqa men micro karti flaw kart kimi istifade ede bielrem? yaniki icine oyunlar zadlar yazmaq olar? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tərlan Mesaj tarihi: 15 Ekim 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Ekim 2011 Hərşey edəbilərsən.. Bir bootdan və içinə XP sistem yazmaqdan başqa.. Bəlkədə eləəmək olur mən bilmirəm. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
♣♣KaRoL♣♣ Mesaj tarihi: 15 Ekim 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 15 Ekim 2011 Terlan melumat ucun cox cox saqol minetdaram Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tərlan Mesaj tarihi: 16 Ekim 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Ekim 2011 Buyur qaqaş nə etdim heçnə Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.