jefri_519 Konu tarihi: 16 Ekim 2011 Paylaş Konu tarihi: 16 Ekim 2011 Kaspersky qırmızıdı. "İspravit"i vururam, heçnə gəlmir, reaksiya vermir. Hamısını neytrallaşdır düyməsini vuranda da heç bir reaksiya vermir ... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
__xarqo__ Mesaj tarihi: 16 Ekim 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Ekim 2011 jefri_519 sisteme heddinden artiq cox infeksiya dushende Kaspersky bele olur....ve neytrallashdirmaga cetinlik cekir.....komputeri restart ver...1-2 gune oz-ozune duzelecek...narahat olma> sisteme virus bulashmayacaq Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ʌüsal Mesaj tarihi: 16 Ekim 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Ekim 2011 Kasper 2010+-dan beri bu problem qalib.Eslidne problem deyil.restartdan sorna neytral vse ver gozle ama hec bir programi isletme.avtozpuskdada cox program aciq olmasin. Alıntı - Laptop ve Desktop Anakartlarin temiri - BIOS yazilmasi - Sifreli SuperUser BIOS-larin silinmesi - Kicik chiplerin deyisidrilmesi - BGA Chiplerin deyisdirilmesi (GPU/CPU/FCH/PCH/HM ve s) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jefri_519 Mesaj tarihi: 16 Ekim 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 16 Ekim 2011 1-2 həftədi belədi düzəlmə ehtimalı var ? Məndə internet getmişdi, kaspersky-in təbilini gördüm ama elə bildim ki, obnavleniya gedə bilmir ona görə belədi. İnternet gələnnn sora nəqədər eləmişəm düzəlmiyib. Deməli, restart verirəm, ispravit verirəm, gözdüyürəm, düzəlməlidi hə ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ʌüsal Mesaj tarihi: 17 Ekim 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Ekim 2011 c:\\ProgramData\\Kaspersky Lab\\AVP11\\Report\\detected.rpt fayli sil restart ver oxla birde Alıntı - Laptop ve Desktop Anakartlarin temiri - BIOS yazilmasi - Sifreli SuperUser BIOS-larin silinmesi - Kicik chiplerin deyisidrilmesi - BGA Chiplerin deyisdirilmesi (GPU/CPU/FCH/PCH/HM ve s) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axellis Mesaj tarihi: 17 Ekim 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Ekim 2011 mende hec vaxt bele olmur!qirmiziya vururam neytrallasdir hamsi duzelir! Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
jefri_519 Mesaj tarihi: 17 Ekim 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 17 Ekim 2011 Ʌüsal, dediyin aylı sildim, restart elədim. İndi yaşıl işıq yanır yazır baza aktualdı. Düzəldi deməydi yoxsa bir növ "yola verdim" ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 17 Ekim 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Ekim 2011 jefri_519, orda o xəbərdarlığı sildin məncə. indi də , Polnaya proverka ver, bütün kompu yoxlasın,onda biləcəksən yola vermisən ya yox Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Vuqar Abdulevvelov Mesaj tarihi: 17 Ekim 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Ekim 2011 Duzlemeye duzelibdir..Axtaris ver sora bax..qeseng isleyecekdir.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
jefri_519 Mesaj tarihi: 17 Ekim 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 17 Ekim 2011 Aha, yoxluyuram ... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.