Huseyn. Konu tarihi: 20 Ekim 2011 Paylaş Konu tarihi: 20 Ekim 2011 Hamiya salamlar. Bu vozunu burda acmaqda meqsedim menim fikirimce bu cox adama yeni sayt sahiblerine lazim olacaq. 1 hostinqe bir nece sayti nece qururlar..??? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicat Mesaj tarihi: 20 Ekim 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Ekim 2011 Hostinqdə bir neçə domaini host etmək üçün \"Addon Domain\"-dən istifadə etmək lazımdır. bunun üçün Cpanelə girməlisiniz. Cpanel>Domains>Addom Domains seçirsiz. Orda yeni domainin adını yazırsız. public_html qovluğunun içərisində avtomatik həmin domainin adına uyğun qovluq yaranacaq. Yeni saytın fayllarını həmin qovluğa upload edirsiz. Bu qədər. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Huseyn. Mesaj tarihi: 20 Ekim 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 20 Ekim 2011 Bes domenin de paneli olur ..?? menim bu iwlerden o qeder de bawim cixmir.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicat Mesaj tarihi: 20 Ekim 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Ekim 2011 Bəli, domainin də paneli olur. Hardan almısızsa onlardan soruşun panelə necə daxil olabilərsiniz deyə. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Huseyn. Mesaj tarihi: 20 Ekim 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 20 Ekim 2011 Turaldan almiwig diye bilersiz hara daxil olum..?? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicat Mesaj tarihi: 21 Ekim 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Ekim 2011 Turaldan almısızsa heç yerə daxil olmayın Sizin saytınızı kim hazırlayıb ? O kömək edə bilsə rahat olar sizin üçün. Çünki biz belə izah etsək də, tam başa düşmədiyiniz, çətinlik çəktiyiniz məqamlar çox olacaq. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Huseyn. Mesaj tarihi: 21 Ekim 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 21 Ekim 2011 Mene tekce admin panele nece girilir o lazimdi. Meselen cPanele 2082 portnan girirler ora nece girirler. pm yaza bilersen ........ Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicat Mesaj tarihi: 21 Ekim 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Ekim 2011 Domaini Tural öz panelindən alıb, və orda onlarla domain var. odur ki onun login,parolunu heç kimə verməz. nəsə dəyişiklik lazım olsa özü edər. Belə də ki, sizə domain panelindən nə etmək lazımdırsa deyin, burdan edim mən. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Huseyn. Mesaj tarihi: 21 Ekim 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 21 Ekim 2011 Hecne etmirem prosda baxmaq isdiyirdim eybi yo qalsin ok. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest fariz.ibiyev Mesaj tarihi: 21 Ekim 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Ekim 2011 saytınadı\\cpanel yaz gireceksen admin panele eger Turaldan almisansa Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Huseyn. Mesaj tarihi: 21 Ekim 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 21 Ekim 2011 Men cPaneli dimirdim domenin panelini diyirdim. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Huseyn. Mesaj tarihi: 22 Ekim 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 22 Ekim 2011 1 gb host 1 azn ..??? ayliq..???? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axellis Mesaj tarihi: 22 Ekim 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 22 Ekim 2011 ola bilmez Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicat Mesaj tarihi: 22 Ekim 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 22 Ekim 2011 Forumda hosting/domain reklamı etmək qadağandır. Üstəlik \"Turaldan almaqdansa məndən alardın demək\", forum qaydalarını pozmaqdan əlavə Turalın işini baltalamaq, və Turala qarşı hörmətsizlik deməkdir. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest zaminboss Mesaj tarihi: 22 Ekim 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 22 Ekim 2011 Axi uzur istedim.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Huseyn. Mesaj tarihi: 5 Kasım 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 5 Kasım 2011 Bayaq burda 1 movzu acdim kimse sildi da bilmedim niye. Belke de movzudan 2 dene idi ona gore ok. Nede sehv elemiwdimse uzr isdiyirem. Mene Kim komey eliye biler domeni hasta qowmaga ...?? Kimse bacarirsa artiq derecede xaiw video cekib qoyardi da.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Huseyn. Mesaj tarihi: 6 Kasım 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 6 Kasım 2011 KImsa komey elemiyecey..?? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.