jefri_519 Konu tarihi: 22 Ekim 2011 Paylaş Konu tarihi: 22 Ekim 2011 VVindovvs 7-in İSO-sunun torrentini yükləmişəm, içində iki dənə İSo var: Biri 3.3 gbdi, o biri 53 mb . Ancaq Böyüyü yazmalıyam, yoxsa ikisini də ? İkisini də birdən yazmaq olur ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axellis Mesaj tarihi: 22 Ekim 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 22 Ekim 2011 2 sinde yaz Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
jefri_519 Mesaj tarihi: 22 Ekim 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 22 Ekim 2011 Windows Disc Image Burner ikisini də birdən yaza bilirdə, HƏ ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axellis Mesaj tarihi: 22 Ekim 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 22 Ekim 2011 1 in yaz sora 2 ci yaz,2 sin eyni anda yazma Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tərlan Mesaj tarihi: 22 Ekim 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 22 Ekim 2011 Ən böyüyü hansıdı onu yaz. 53 MBda sistem olar?? o nəsə başqa şedir. Adını və yaxud şəklini çək bura qoy onada aydinlıq gədirək Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ʌüsal Mesaj tarihi: 22 Ekim 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 22 Ekim 2011 boyuk olani yazmalisan Alıntı - Laptop ve Desktop Anakartlarin temiri - BIOS yazilmasi - Sifreli SuperUser BIOS-larin silinmesi - Kicik chiplerin deyisidrilmesi - BGA Chiplerin deyisdirilmesi (GPU/CPU/FCH/PCH/HM ve s) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jefri_519 Mesaj tarihi: 22 Ekim 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 22 Ekim 2011 budu şəkli. Terlan, soruşursan ki, 53 mb-la sistem olaar ? Mən də sual vermişdim ki, Təkcə böyüyünü yazm yoxsa ikisini də ? Qeyd: Rəqəmləri təxmini yazmışdım. Readme fayllarda əhəmiyyətli heç nə yazılmıyıb Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ʌüsal Mesaj tarihi: 22 Ekim 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 22 Ekim 2011 dedidme boyuk olani ayzirsan sonra virtual sistemle format edirsen ve ya isonu test ede bilersen Alıntı - Laptop ve Desktop Anakartlarin temiri - BIOS yazilmasi - Sifreli SuperUser BIOS-larin silinmesi - Kicik chiplerin deyisidrilmesi - BGA Chiplerin deyisdirilmesi (GPU/CPU/FCH/PCH/HM ve s) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jefri_519 Mesaj tarihi: 22 Ekim 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 22 Ekim 2011 Hə, tapdım daa. O balaca fayl Rus dili idi, mənə də lazım deyildi deyə yazmadım. Çox sağol. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest rauf7 Mesaj tarihi: 23 Ekim 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 23 Ekim 2011 53 mbliq nece qurasdirmadi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.