Memmed_Pirimov_822 Konu tarihi: 6 Kasım 2011 Paylaş Konu tarihi: 6 Kasım 2011 Salam Haminin Evvelce QURBAN BAYRAMINI tebrik edirem,Butun arzulariniz heyata kecsin..AMIN!!!... Indi ise oyrenmek isterdim ki, men GTA IV e nece masin elave edim. mene deyibler crack,patch yukle.. mende bacarmiram. kiminse basi cixirsa. ya video ders kimi yada wifahi basa salsin ardicilliqi. XAHIS OLUNUR !!! Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
♣♣KaRoL♣♣ Mesaj tarihi: 6 Kasım 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Kasım 2011 Qaqa ele mende oyunu aca bilmirem acar patch zad nedir deyirler ki ele ele oyun acilacaq amaki bawim cixmir nece edirler Salamlar men gta 4 aktiv ede bilmirem oyunu qurdum mene dedilerki oyunu crackla team viever vastesile kime duzelde biler?Kim duzelde bilerse zehmet deyilse mene profilime mesaj gondersin Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Memmed_Pirimov_822 Mesaj tarihi: 6 Kasım 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 6 Kasım 2011 qaqaw men oyunu oynaya bilirem eee prosta crac etmek lazimdiki masin elave edesen. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axellis Mesaj tarihi: 6 Kasım 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Kasım 2011 Ay qardas masin elave etmek ucun crack sa ehtiyac yoxdu?sen hec crackin ne oldugun bilirsen? netde axtar gta 4 masin yol elave etmek haqda netde yazilan var Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
♣♣KaRoL♣♣ Mesaj tarihi: 6 Kasım 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Kasım 2011 axellis Mene komeklik ede bilersen mumkunse? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axellis Mesaj tarihi: 6 Kasım 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Kasım 2011 ederem niye etmirem Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
♣♣KaRoL♣♣ Mesaj tarihi: 6 Kasım 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Kasım 2011 axellis agentin varsa mene yaz duzelkdede xaiw. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Memmed_Pirimov_822 Mesaj tarihi: 7 Kasım 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 7 Kasım 2011 Axellis, mene deyibler ki, GTA 4 u tam versiyaya getirenden sonra masini elave etmek olar.. crack etmisem.. sadece masini nece elave etmek lazimdi ve hansi programlar lazimdi onlari bilmirem. youtube.com da baxiram ingiliscedi.. gosterilenleri etdim alinmadi.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axellis Mesaj tarihi: 7 Kasım 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Kasım 2011 evvelce crack edirsen sora oz isuvu gorursen,gat 4 e azeri masinlarin elave etmek isteyirsense saytda gta iv masin paketi var onu endir qurasdir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.