AliZairov Mesaj tarihi: 1 Aralık 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Aralık 2011 InşAllah. Gözləyirik. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delphi7 Mesaj tarihi: 1 Aralık 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Aralık 2011 AQIL_ISMAYIL, inşAllah. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
AQIL_ISMAYIL Mesaj tarihi: 1 Aralık 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 1 Aralık 2011 seven_birisi - Sənin Dediyin Kağızda Şəkil Effekti Dərslikdə İstifadə olunan şəkil _________________________________________________________________________ ..:::Öyrənmək Heç Vaxt Gec Deyil:::.. Youtube AQIL_ISMAYIL Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 2 Aralık 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Aralık 2011 çox sağ ol, əziyət oldu. Amma mən də alınmadıye, 5:32 dəyqəyə qədər izləyə bildim, amma sonrası alınmadı. Sən deyən kimi elədim, amma olmadı Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
jefri_519 Mesaj tarihi: 2 Aralık 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Aralık 2011 AQIL_ISMAYIL, pis deyil ama çox vaxt itirirsən. Düzü o dərs üçün 9 dəqiqə çoxdu. Misalçün 7:10-dan sonra "əl olan layer"in üstündə ctrl+klik eliyib ən üstdəki qatı seçib ctrl+alt+i edib pozannan "fill" eliyərdin, ya da elə yüksək "hardness"li və radiuslu pozannan seçilmiş sahənin üstünnən gedərdin. Yazıda çox görünsə də bunnan istifadə eləsəydin çox tez qutarardı ... Uğurlar ! seven_birisi konkret hansı addım alınmadı ? De bəlkə köməy eliyə bildim. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 2 Aralık 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Aralık 2011 Jefri, qızın üzü ağ qara olure, onu edə bilmədim. Öz bildyim yollarla videodakı kimi elədim, amma əli silməli oldum. Çünki şəffaflıq verəndə, əl də şəffaf olur. Həm də bu mənim istədiyim kimi olmur. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elmar2001 Mesaj tarihi: 2 Aralık 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Aralık 2011 saqol aqil Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
AQIL_ISMAYIL Mesaj tarihi: 7 Aralık 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 7 Aralık 2011 jefri_519 Düzdü Dərsliklər Bir az uzundu Dərslikləri ona görə uzun çəkirəm ki dahada aydin olsun. seven_birisi sən hazirladigin vidioda duzdur. __________________________________________________________________________ ..:::Öyrənmək Heç Vaxt Gec Deyil:::.. Youtube AQİL_İSMAYİL Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 7 Aralık 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Aralık 2011 Bir çoxlarinin köməyi olacaq dərsliklərdi.Təşəkkürlər. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
AQIL_ISMAYIL Mesaj tarihi: 8 Aralık 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 8 Aralık 2011 Photoshop Lessons Aio Pack V1 (Lesson by:Aqil İsmayil Desing by: Serverus) Online Vidio ...:::YÜKLƏ:::... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Enigma Mesaj tarihi: 8 Aralık 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 8 Aralık 2011 ugur olsun eladi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Musa_ Mesaj tarihi: 8 Aralık 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 8 Aralık 2011 Təbriklər... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
AliZairov Mesaj tarihi: 8 Aralık 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 8 Aralık 2011 Tşk. Yükləyək baxaq. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delphi7 Mesaj tarihi: 8 Aralık 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 8 Aralık 2011 AQIL_ISMAYIL, təbriklər.Davamlı olsun. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
AQIL_ISMAYIL Mesaj tarihi: 8 Aralık 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 8 Aralık 2011 Cox Sag olun Dostlar. serverus. Qardashimizida Yaddan çıxartmaq lazim deyil onunda əməyi böyükdu bu işdə. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
serverus Mesaj tarihi: 8 Aralık 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 8 Aralık 2011 Aqil adamı utandırma Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elmar2001 Mesaj tarihi: 18 Aralık 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Aralık 2011 cox saqol Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
AQIL_ISMAYIL Mesaj tarihi: 19 Aralık 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 19 Aralık 2011 Deymez Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.