NRLN Konu tarihi: 13 Kasım 2011 Paylaş Konu tarihi: 13 Kasım 2011 Salam mən bu yaxınlarda nişan videosunun dikini aldım orada bir çox səhvlər var mən vu *vob formatlı videoyu necə edə bilərəm ki Adobe Primiere və Adobe After Effects proqramı ilə editləyim sonra yeni diskə yaza bilim ? Yəni *vob formatlı vieoyu hansı Converter Proqramı ilə hansı formata çevirim ? Xahiş edirəm kömək edin... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest zaminboss Mesaj tarihi: 13 Kasım 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Kasım 2011 Proq coxdu farmat factory sonra xilisoft video converter saytda axtar taparsan. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
NRLN Mesaj tarihi: 13 Kasım 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 13 Kasım 2011 bilirəm proqramları yəni mən hansı formata çevirim birdəki hansı uzunluqda Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest zaminboss Mesaj tarihi: 13 Kasım 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Kasım 2011 mp4 ele hd 1280x720 .Seni tam basa dusmedim sen bunu tezeden vob etmek isteyirsen? Necedene vob formatli video var? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
NRLN Mesaj tarihi: 13 Kasım 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 13 Kasım 2011 he var bax hele bunu nece edim ilk once editleyim sonra dvd diske yazim ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ʌüsal Mesaj tarihi: 13 Kasım 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Kasım 2011 Xilisoft DVD Ripper Ultimate 6.5.8 programi ile disqden tek fayl olaraq cixardirsan Alıntı - Laptop ve Desktop Anakartlarin temiri - BIOS yazilmasi - Sifreli SuperUser BIOS-larin silinmesi - Kicik chiplerin deyisidrilmesi - BGA Chiplerin deyisdirilmesi (GPU/CPU/FCH/PCH/HM ve s) Link to comment Share on other sites More sharing options...
NRLN Mesaj tarihi: 13 Kasım 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 13 Kasım 2011 onu tek fayl olaraq cixartdim ne formatinda ? Video derslik varsa verinde... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ʌüsal Mesaj tarihi: 13 Kasım 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Kasım 2011 istediyin formatda cixarda bilersen Alıntı - Laptop ve Desktop Anakartlarin temiri - BIOS yazilmasi - Sifreli SuperUser BIOS-larin silinmesi - Kicik chiplerin deyisidrilmesi - BGA Chiplerin deyisdirilmesi (GPU/CPU/FCH/PCH/HM ve s) Link to comment Share on other sites More sharing options...
NRLN Mesaj tarihi: 13 Kasım 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 13 Kasım 2011 yeni men isteyirem ki duzeldim sonra diske yazim meni basa dusdun ? yeni ne demek isteyirem ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tərlan Mesaj tarihi: 13 Kasım 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Kasım 2011 Xilisoft DVD Ripper Ultimate proqramı ilə onU HD yada DVDrip et sonra dediyin proqlarla editlə Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
NRLN Mesaj tarihi: 13 Kasım 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 13 Kasım 2011 Mən etdim Sadece onun Tiitle-ni yəni 3dəqiqəlik hissəsini rip etdi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ʌüsal Mesaj tarihi: 13 Kasım 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Kasım 2011 disqi komputere qoyursan sonra program iacirsan ve diski secirse icindeki videonu gostereck onu programin asagisindan formatini secib my dokumeti secib cixardirsan.hem cixardir + konvert edir onu sonra editleyib disqe yazirsan nero ve s. basqa pro ile Alıntı - Laptop ve Desktop Anakartlarin temiri - BIOS yazilmasi - Sifreli SuperUser BIOS-larin silinmesi - Kicik chiplerin deyisidrilmesi - BGA Chiplerin deyisdirilmesi (GPU/CPU/FCH/PCH/HM ve s) Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 14 Kasım 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Kasım 2011 Qardas sen onu avi yada wmv farmatda et sonra ac premiere yada after effect proqramin duzelis et sonrada avi farmatda yadda saxla sonrada diske yazmag ucun sene ela menyulu Nero 10 Suite proqramin tam funksiyasin yukle yeniden istenilen menyu seklinde yadda saxla ela bu qeder nese basa dusmesen de basa salim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
NRLN Mesaj tarihi: 14 Kasım 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 14 Kasım 2011 oldu cox sagolun komeyiniz deydi thanks Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 14 Kasım 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Kasım 2011 Ne etdikki beyem aaa Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.