Mr.ScReaM Konu tarihi: 13 Kasım 2011 Paylaş Konu tarihi: 13 Kasım 2011 Format etdim dispecer zadac gelmir yazilir zakrit ot admin Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Huseyn. Mesaj tarihi: 13 Kasım 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Kasım 2011 He men bilirdim bu nece olur amma yaddan cixib hardansa girirsen 1 yerine 0 eliyirsen ya 0 yerine 1 eliyirsen nese bele 1 şeydi. Axdarim tapsam diyecem. Saytda da olmaiydi. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ʌüsal Mesaj tarihi: 13 Kasım 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Kasım 2011 formatdan sonra hamise antivirusu yaz.yazmadigin ucun virus blok edib onu..D disqine girirsen formatsan yene eyni sey olur virtus yayilir c disiqine Alıntı - Laptop ve Desktop Anakartlarin temiri - BIOS yazilmasi - Sifreli SuperUser BIOS-larin silinmesi - Kicik chiplerin deyisidrilmesi - BGA Chiplerin deyisdirilmesi (GPU/CPU/FCH/PCH/HM ve s) Link to comment Share on other sites More sharing options...
AQIL_ISMAYIL Mesaj tarihi: 13 Kasım 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Kasım 2011 Farmat edəndə C diskin farmat edirler ona gorede vusal demishken D diskin acmaq olmaz farmatdan sonra antivirus yazib komputerde viruslari silmek lazimdi əgər silinməzsə 1-2 gune komputer evvəlki vəziyyətinə düshür ))) __________________________________________________________________________ Youtube AQİL_İSMAYİL Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Vuqar Abdulevvelov Mesaj tarihi: 13 Kasım 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Kasım 2011 He hele olur..Birinci antivirus yazmalisan axtaris verdikden sora acmalisan D diski.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
__xarqo__ Mesaj tarihi: 13 Kasım 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Kasım 2011 Mr.ScReaM bir bunuda yoxla....bu fayli yukle...ve uzerinde 2klik vur... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.ScReaM Mesaj tarihi: 14 Kasım 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 14 Kasım 2011 isteyirem kokonnen format edim nece edim diskleri birlewdirim yoxsa? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tərlan Mesaj tarihi: 14 Kasım 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Kasım 2011 Mr.ScReaM Birləştirib etsəndə olar, birləştirməyib sadə D diskini formatlayada bilərsən. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.ScReaM Mesaj tarihi: 14 Kasım 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 14 Kasım 2011 Bu nu nece disqe yazim format edim bilmirem komek edin Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 14 Kasım 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Kasım 2011 Sadece o disk seklindde olani Ultra Iso ile ac disqe yaz derslik istesen vererem Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.ScReaM Mesaj tarihi: 14 Kasım 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 14 Kasım 2011 Tanner imkan varsa agente gire bilersen? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.