MEZHH Konu tarihi: 14 Kasım 2011 Paylaş Konu tarihi: 14 Kasım 2011 Windows 7 də tema bölməsi yoxdu, necə düzəldə bilərəm bilmirsiz? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest zaminboss Mesaj tarihi: 14 Kasım 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Kasım 2011 Panel upravleniyadan gir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 14 Kasım 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 14 Kasım 2011 Orda da yoxdu Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 14 Kasım 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 14 Kasım 2011 yox, Üstündə gələndi, Home Basic. Onda olmur ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest zaminboss Mesaj tarihi: 14 Kasım 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Kasım 2011 Buyur yukle Bu Personalization Paneldi sende yoxdu. Home Basic de olmur. Buda Torrent Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 14 Kasım 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 14 Kasım 2011 Verdiyini yüklədim, Perezaqruska getdi, açılanda error verdi. disk istədi Sistemi geri yüklədim, hələ də açılmıyıb Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest zaminboss Mesaj tarihi: 14 Kasım 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Kasım 2011 onda virus olub . Gozle ozum yoxlayiram. Torrrenti yoxla o basaqadi. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ʌüsal Mesaj tarihi: 14 Kasım 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Kasım 2011 onu absdan ayxski mende home basicdir. homede temani deyismek olmur Alıntı - Laptop ve Desktop Anakartlarin temiri - BIOS yazilmasi - Sifreli SuperUser BIOS-larin silinmesi - Kicik chiplerin deyisidrilmesi - BGA Chiplerin deyisdirilmesi (GPU/CPU/FCH/PCH/HM ve s) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 14 Kasım 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 14 Kasım 2011 elə torrenti yükləmişdim. Vüsal, oun fərqi olduğunu bilmirdim, bilsəm heç bu qədər axtarmazdım, üzrlü say. Valla bu yüklədiyim nəydi bilmədim, kompüter çökdü bayaxdan açmaq istiyirəm alınmır, ta uje geri yükləmə bölməsi də açılmır. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ʌüsal Mesaj tarihi: 14 Kasım 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Kasım 2011 erd ile geri yukle..yadaki sistem disqinin ozu ile geri yukle Alıntı - Laptop ve Desktop Anakartlarin temiri - BIOS yazilmasi - Sifreli SuperUser BIOS-larin silinmesi - Kicik chiplerin deyisidrilmesi - BGA Chiplerin deyisdirilmesi (GPU/CPU/FCH/PCH/HM ve s) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 14 Kasım 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 14 Kasım 2011 Vüsal, erd qoydum, dedi ki, geri yükləməyçün məlumat yoxdur. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest zaminboss Mesaj tarihi: 14 Kasım 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Kasım 2011 onda hemin disk deyil. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 14 Kasım 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 14 Kasım 2011 həmişə işlətdiyim diskdi. Komputerin ozunde geri yukleme proqrami var, açılışda o açılır. Amma o ilkin fomranı bərpa edir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axellis Mesaj tarihi: 14 Kasım 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Kasım 2011 dostum sistem home basicdi?ondansa ultimate yaz her seyden qurtul Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest zaminboss Mesaj tarihi: 14 Kasım 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Kasım 2011 HE ULTIMATE FARMATLA. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 14 Kasım 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 14 Kasım 2011 Format edəcəme onsuzda , sadəcə fayllar silinməsə kopyalayacaqdım, amma olmadı. Yəqin qismət deyilmiş Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest zaminboss Mesaj tarihi: 14 Kasım 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Kasım 2011 YOX GOZLE. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.