Guest Musa_ Konu tarihi: 14 Kasım 2011 Paylaş Konu tarihi: 14 Kasım 2011 Salam... Visual Basic 2008-də "mətni oxumaq" dərsi. Siz mətni yazacaqsınız komputer oxuyacaq...Video-da mən yazdığımın səsi gəlməyəcək(Video recorder-lə əlaqədər)..Lakin siz sınasanız alınacaq.. Online Video +Yükləmə linki video dərs by: Musa_ ___________________________________________________________________- Button kodu: Dim SAPI SAPI = CreateObject("SAPI.spvoice") SAPI.speak(textbox1.text) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
On_LiNe Mesaj tarihi: 14 Kasım 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Kasım 2011 Yaxşıdı Musa bunun kodlarını sən hardan tapırsane Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Musa_ Mesaj tarihi: 14 Kasım 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Kasım 2011 Visual Basic 6 və 2008 təhsil seti yüklə..Orda belə mövzular yoxdu..Amma kodlarla öyrənə bilərsən..Kodları bildin sadədir.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
On_LiNe Mesaj tarihi: 14 Kasım 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Kasım 2011 Ok Çox sagol saytda var? axtardim tapa bilmədim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 14 Kasım 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Kasım 2011 Saytda ve foorumda movcuddur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ʌüsal Mesaj tarihi: 14 Kasım 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Kasım 2011 Musa uje 6.0-dan kecdin 2008-e Ela oldu kecmeyin cunki 6.0 baslangic ucun yaxsidi ama yigmaq ucun ise 2008 daha yaxsidir Alıntı - Laptop ve Desktop Anakartlarin temiri - BIOS yazilmasi - Sifreli SuperUser BIOS-larin silinmesi - Kicik chiplerin deyisidrilmesi - BGA Chiplerin deyisdirilmesi (GPU/CPU/FCH/PCH/HM ve s) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest k^n^n Mesaj tarihi: 14 Kasım 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Kasım 2011 Bircə məndə öyrənsəydim bu proqramlaşdırma dillərindən birini başqa dərdim olmazdı... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Musa_ Mesaj tarihi: 14 Kasım 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Kasım 2011 VüSaL, Dəyişək, inkişaf edək=)) Kənan, öyrənə bilərsən.. On_Line, saytda mövcuddur... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.