hack_aydin Konu tarihi: 14 Kasım 2011 Paylaş Konu tarihi: 14 Kasım 2011 Men Call of duty ni yukledim dedi d3dx9_43.dll yoxdu acilmir. sonra onu yukledim system32ye atdim acildi amma indi ses cixmir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axellis Mesaj tarihi: 14 Kasım 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Kasım 2011 sES DRIVERIN YENILE,VE OYUNUN NASTROYKASINDAN BAX Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tərlan Mesaj tarihi: 15 Kasım 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Kasım 2011 d3dx9_43.dll Directin faylıdı. Komputerə directX 11 yaz Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ʌüsal Mesaj tarihi: 15 Kasım 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Kasım 2011 sibka driect x 9.0 uptadesini isteyir system 32-ye atmaq lazim deyil fayli iyun 2010 uptadeni yukle Alıntı - Laptop ve Desktop Anakartlarin temiri - BIOS yazilmasi - Sifreli SuperUser BIOS-larin silinmesi - Kicik chiplerin deyisidrilmesi - BGA Chiplerin deyisdirilmesi (GPU/CPU/FCH/PCH/HM ve s) Link to comment Share on other sites More sharing options...
hack_aydin Mesaj tarihi: 15 Kasım 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 15 Kasım 2011 qaqa vusal directx 9 u yukledim yene girirem iqra temiz acilir qramda ses yoxdu Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Huseyn. Mesaj tarihi: 15 Kasım 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Kasım 2011 Dirext 9.0 axrinci ayini yulkle Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
hack_aydin Mesaj tarihi: 15 Kasım 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 15 Kasım 2011 avqustu da yuklmisem yene heledi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Huseyn. Mesaj tarihi: 15 Kasım 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Kasım 2011 Bele kopda bawqa iqraya yaxud mahni oxuyanda ses gelir ..?? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ʌüsal Mesaj tarihi: 15 Kasım 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Kasım 2011 sende sistem nedir? netden bunu yukle dxwebsetup.exe uptadeni tezele birde yoxla http://www.dll-files.com/dllindex/dll-files.shtml?d3dx9_43 bunu yoxla bir Alıntı - Laptop ve Desktop Anakartlarin temiri - BIOS yazilmasi - Sifreli SuperUser BIOS-larin silinmesi - Kicik chiplerin deyisidrilmesi - BGA Chiplerin deyisdirilmesi (GPU/CPU/FCH/PCH/HM ve s) Link to comment Share on other sites More sharing options...
hack_aydin Mesaj tarihi: 16 Kasım 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 16 Kasım 2011 He butun oyunlar isleyir mahnilarin sesi gelir call of duty 5 6 var 4 var. sonra gta var point blank varr. bu call of duty black ops evvell menim komputerimde acilirdi sonra xarab oldu pc verdim formata sonra eyni diskden yukledim acilmadi. windows xpdi. vusal dediyivi yukledim indide bezaposnast nebilimne cixir neti basiram girmir da ni basiram ses gelir indide goruntu yoxdu. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.