Ʌüsal Konu tarihi: 15 Kasım 2011 Paylaş Konu tarihi: 15 Kasım 2011 79658.gif Alıntı - Laptop ve Desktop Anakartlarin temiri - BIOS yazilmasi - Sifreli SuperUser BIOS-larin silinmesi - Kicik chiplerin deyisidrilmesi - BGA Chiplerin deyisdirilmesi (GPU/CPU/FCH/PCH/HM ve s) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest real22 Mesaj tarihi: 15 Kasım 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Kasım 2011 Brat sizi basa dusmurem forum yaziram 1 saatdan sonra silinir bu ne demekdi. sual verirem cavab gelmir yadaki sohbeti firladirsiniz. cavab vere bilmirsinizse deyin bilmiremde burda nevarki. bugun forumda sual yazmisam 2 saatdan sonra sayta girib baxiramki forumda sualim silinib. sizi basa dusmek olmur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 15 Kasım 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Kasım 2011 real22 burda kimise tehqir etmek lazim deyil sadece movzunu duzgun bolmeye acmirsan deye silinir Vusal men moderatoram ama kimse acan komek basliqli movzunu men ozum sile bilerem ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tərlan Mesaj tarihi: 15 Kasım 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Kasım 2011 real22 Biz sayta girəndə baxırıq mövzuyya səhv yoxdursa qalır səhv varsa mövzu ya silinir. Əgər səhv azdırsa mövzu düzəldilir.. Yəqin sən mövzu açanda biz burda olmamışıq. Bizdə mövzunu siləndə sən burda olmamısan.. Sən kimə sual vermisən söhbəti fırladıb??? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ʌüsal Mesaj tarihi: 15 Kasım 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 15 Kasım 2011 real22 forum qaydalari basa dusenler ucundur. Tanner He sil.Saytda qaydalara riayet edilmeyen movzunu sil... Alıntı - Laptop ve Desktop Anakartlarin temiri - BIOS yazilmasi - Sifreli SuperUser BIOS-larin silinmesi - Kicik chiplerin deyisidrilmesi - BGA Chiplerin deyisdirilmesi (GPU/CPU/FCH/PCH/HM ve s) Link to comment Share on other sites More sharing options...
AQIL_ISMAYIL Mesaj tarihi: 15 Kasım 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Kasım 2011 Hormətli Sayt İstifadəçiləri Xahish olunur forumda movzu acmamish hemin movzu haqinda forumda axtarish edin. Əgər Forumda həmin mövzu varsa oz sualinizi hemin mövzuya yaza bilərsiz. Narahat olmağa ehtiyac yoxdu Sualiniz cavablandirilacaq. Yoxdursa oz Movzunu yaradin. Movzu acarken Çalishin sual xarakterli Bashliq yazmayin Bashiligi Mumkun qedər qisa yazmaga çalışın. Əgər Dediklərimizə Əməl olunsa ne size soz gələr nədə bizə. Qeyd:Sabahda Forumda (Lazimsiz, təkra Movzular) axtarilacaq və movzuya baxilandan sonra əgər qaydalara uygun gəlmirsə mən tərəfdən silinəcək. __________________________________________________________________________ Youtube AQİL_İSMAYİL Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tərlan Mesaj tarihi: 15 Kasım 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Kasım 2011 Tanner Sənə moderatorluq statusu verilibsə deməli forumun bütün səlahiyyətləri verilib sənə Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 15 Kasım 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Kasım 2011 Terlan bilirəm təşəkkürlər ama yerin tapmamışdım narahat oldum birazki bəlkə status alınıb ))) tapmışam birdaha sağol bizdə çalışacayığki öz üzərimizə düşən vəzifəni yerinə yetirək Yersiz açılan mövzular silinəcək heç kəs inciməsin Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest fariz.ibiyev Mesaj tarihi: 15 Kasım 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Kasım 2011 Mence En yaxshisi Saytda Istifadeciler bilmelidir kime suall versin Kimlerede Sutatus verilende Oz isini yerine yetire bilene verilsin Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Musa_ Mesaj tarihi: 15 Kasım 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Kasım 2011 Mən forumun qaydalarını əzbər bilirəm.(Dərsi elə əzbərləmirəm e.xD) ...Məncə, VüSaL dediyi kimi, heç kim statusa görə Administrayaya müraciət etməsin..Çünki Adminlər bilir kimə nə vaxt status vermək lazımdır...Sizin bu haqda müraciət etməyiniz isə mənim fikrimcə mənasızdır... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tərlan Mesaj tarihi: 15 Kasım 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Kasım 2011 Tanner "Mövzu Nizamlamaları" bölümündə mövzuya nə isdəsən edəbilərsən fariz.ibiyev Qaqaş saytda bu qədər adamlarvar indi birini tapıb öz problemlərini deyəbilməyəcəklər?? Həmdə saytda lap aşağıda əlaqə bölməsi var ordan bütün problemləri bizə yazabilərlər Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest fariz.ibiyev Mesaj tarihi: 15 Kasım 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Kasım 2011 onda bu ne problemler cixir bele basa dusmedim ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axellis Mesaj tarihi: 15 Kasım 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Kasım 2011 Vusal terlan ve digerleri,men moderator olandan 6 ya yaxin movzu silmisem, Real 22 dogru movzular acmir,movzusun sildim,hele xeberdarliqda yolladim,bagisla tanner amma onuda deyimki tanner bir mvozuda sehf ola ola silmedi,onun yerine hemin movzuyu men sildim,bundan basqa bir moderator movzudan kenar soz yazdi sildim,yeniden hemin movzuda yazdiki menim serhimi silen sexs axsam saytdan silinecek Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delphi7 Mesaj tarihi: 15 Kasım 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Kasım 2011 Ʌüsal, duz deyir.Forum qaydalarina qarsi ciddi olun. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 15 Kasım 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Kasım 2011 Nicat onu demeli sen silmisen komek movzusun men onu silirdimki yazildiki moderator derecede olanlar ne bilim ne yazildi bilmedim yadimdan cixdi he duzdu moderatorlardan biri hede gelirdi men bilirdimki Nicat silmisdi onun movzusun moderatora hede gelmek lazim deyil biz bir esgerik komandana tabeyik Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axellis Mesaj tarihi: 15 Kasım 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Kasım 2011 Tanner cox sagol qardasim ,duz etmisen,mr.aliko movzudan kenan soz yazdi,mende sildim,hede geldiki sehrimi silen ozu axsam saytdan silinecek,bu nece moderatordu?digeri hede gelir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 15 Kasım 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Kasım 2011 birde Hormetli Administrasiya saytda ozbasina bisavad moderator var kimdi bilmirem ama userlerden biri deyirki (duzgun yere movzu aciram silinir eminemki 100 % duzgun yere aciliram) zehmet olmasa bir encam cekerdiz bu barede Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axellis Mesaj tarihi: 15 Kasım 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Kasım 2011 He bu haqda tedbir gorunsun,men baxdim cox sexse moderator verilib,amma onlarin forumda aktivlik derecelerinede baxsalar yaxsi olar Forumda olan moderatorlar Huseyn,aktivlikde 2 yerde Axellis aktivlikde 6 ci yerde saka-muka aktivlikde 7 ci yerde Tanner 12 yerde fariz.ibiyev 19 yerde k^n^n 29 yerde Vuqar Abdulevvelov 33 yerde AQIL_ISMAYIL 37 yerde Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest k^n^n Mesaj tarihi: 15 Kasım 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Kasım 2011 Hə məndə qardaşılarımın dedikləri ilə razıyam. Hətta mənim bu haqda bir ideam var. Mövzu açıram indi Moderatorlar buyurun oxusun... -- Mövzu -- Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ʌüsal Mesaj tarihi: 15 Kasım 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 15 Kasım 2011 Axilles Sil getsin... Alıntı - Laptop ve Desktop Anakartlarin temiri - BIOS yazilmasi - Sifreli SuperUser BIOS-larin silinmesi - Kicik chiplerin deyisidrilmesi - BGA Chiplerin deyisdirilmesi (GPU/CPU/FCH/PCH/HM ve s) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axellis Mesaj tarihi: 15 Kasım 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Kasım 2011 Vusal Sil getsin Deyendeki dunen bir movzuya baxdim movzu 7 8 aydi aciqdi,movzunun basligi boyuk herflerle yazilib,mende hem xeberdarliq bildirdim hemde movzunun basligin kicik herflerle yazdim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
lechfak Mesaj tarihi: 15 Kasım 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Kasım 2011 bir sual moderatorlar cox vaxt movzunu duzgun bolmeye acilmayib deye silirler moderator movzunu duzgun bolmeye kechire biler???? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axellis Mesaj tarihi: 15 Kasım 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Kasım 2011 he amma movzuda cox seghf olsa silinir,herdefe bolmeye gore movzu silinmir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
lechfak Mesaj tarihi: 15 Kasım 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Kasım 2011 mende movzuda hech sehf yoxuydu shikayetimi yazmishdim sondada ona komek ede bilecek proqram istemiwdim(istek proqram -a acmishdim) movzu silinib bele cixirki ozbawinaciliqdida.evvelde bu problemler var idi.ne qeder windows team cixardildi.yenede var Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Huseyn. Mesaj tarihi: 15 Kasım 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Kasım 2011 Vusal men de modetorem men movzunu cox vaxt silmeydense duzeliş edirem. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.