MEZHH Konu tarihi: 16 Kasım 2011 Paylaş Konu tarihi: 16 Kasım 2011 salam. pes 2012-ni açanda belə bir səhv çıxır Bu da Dxdiag şəkilləri, prablem nədədi. Onu da deyim ki, Yoksay sözünə vuranda oyun açılır Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ʌüsal Mesaj tarihi: 16 Kasım 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Kasım 2011 1. vga driverini netden tap yukle oz driveri deyil windows 7-nin yazdigi driverdi 2. vga sende rama gore qalxib ama eslinde 128 mb-dir ama tam emin olmaq ucun GPU-Z 0.4.8 programi ile vga-nin hansi hemcde oldugunu tam oyrene bilersen Alıntı - Laptop ve Desktop Anakartlarin temiri - BIOS yazilmasi - Sifreli SuperUser BIOS-larin silinmesi - Kicik chiplerin deyisidrilmesi - BGA Chiplerin deyisdirilmesi (GPU/CPU/FCH/PCH/HM ve s) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 16 Kasım 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 16 Kasım 2011 Driveri tapdim amma deposifilesdən yükləyəndə kəsilir, xahiş yükləyib share.az ya da boxca.coma qoyun da Link budu Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 16 Kasım 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Kasım 2011 Buyur boxca.com qoydum Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 17 Kasım 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 17 Kasım 2011 Tanner, çox sağ ol. Driveri yüklədim. Ekran flan düzəldi. Amma yenə də tam düzəlmiyib Kompun modeli, Pavilion dv6 6079er, Video kartda AMD Radeon HD 6490M, Driveri tapmağa köməy edərdizdə. Mən tapa bilmədim. Uşaqlar lazım olmadı, axır ki tapdım driverləri. Çox sağ olun Mənim vide kartımın necə olduğunu deyə bilərsiz? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 17 Kasım 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Kasım 2011 1 GB (1024 MB) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 17 Kasım 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 17 Kasım 2011 təşəkkürlər. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
My-Comp yek Mesaj tarihi: 17 Kasım 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Kasım 2011 Belkə Windows 7-yə goredi oda ola bilər seven_birisi. seven_birisi sən bidəfə Pes 2012 yukləmisən Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.