sahin666 Konu tarihi: 19 Kasım 2011 Paylaş Konu tarihi: 19 Kasım 2011 11.11.11 turkce dublaj var?men axtardim yox idi tapsaniz bura yerlesdirersiniz Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 19 Kasım 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Kasım 2011 Altyazıyla var, Dubyaj yoxdu məncə deyəsən o qədər də uğur qazanmıyıb bu film, şərhlərə baxaraq bunu deməy olar Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
saka-muka Mesaj tarihi: 19 Kasım 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Kasım 2011 ne filimdiki URL atin baxaq)) men bu haqda meqaleler oxumusam filim esitmemisdim) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
qladio2008 Mesaj tarihi: 19 Kasım 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Kasım 2011 Salam bundan sonra kimin film xahişi olsa mən baxacam artıq mənim genis həcmili forumlarım var...istədiyiniz kinonun Türkçə Dublajllısını sizə təqdim edirəm Çox heyiflər olsunki online izləmələrin hamısı Türkçə Altyazılıdı...Onun üçündə sizə yükləmə linki verirəm Yukleeee Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
saka-muka Mesaj tarihi: 19 Kasım 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Kasım 2011 ugurlu olsun cox sagol ink verdiycun) onda sen yeni movzu ac bu barede)) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
qladio2008 Mesaj tarihi: 19 Kasım 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Kasım 2011 ela fikirdiiii Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.