Guest Enigma Konu tarihi: 19 Kasım 2011 Paylaş Konu tarihi: 19 Kasım 2011 Saints Row The Thrid 100% və ya 10% keçilmiş yolları əsasında 3cü misyaya kimi kimde yaddaşda olan oyunu varsa mənə verə bilər? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 19 Kasım 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Kasım 2011 Mence ozun zehmete qatilki oynuyanda lezet elesin sene Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 19 Kasım 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Kasım 2011 mən bir az axtardım, tapa bilmədim. Oynamalı olacaqsan. çox çətindiki 3 mərhələni keçmək? ümumiyyətlə bu nə oyunudu? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Enigma Mesaj tarihi: 19 Kasım 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Kasım 2011 Mən də çox istəyərdim ammaki mən yazılarmdada dedim ki 10% da olar çünkü 3 cü missiada grafikada səhv var ona görə bütünlüklə istəyirəm yoxsa mən də onu oynamağ istəyərəm)) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
masatrix1991 Mesaj tarihi: 20 Kasım 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Kasım 2011 sen kimin repack-ini yuklemisen? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Enigma Mesaj tarihi: 20 Kasım 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Kasım 2011 men coxlu repak yuklemisem ozumkunude vusalinkinida hammisinda eyni problemdi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
saka-muka Mesaj tarihi: 20 Kasım 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Kasım 2011 Enigma bu misyani yotubda axtar tapacaqsan men hemise ilisende ele edirem Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Enigma Mesaj tarihi: 20 Kasım 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Kasım 2011 menim ucun missia kecmek problem deyil istenilen misyani kece bilerem asandliqla sadece grafika sonur ve oyunda hecne olur her sey donur qalir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.