Axellis Konu tarihi: 19 Kasım 2011 Paylaş Konu tarihi: 19 Kasım 2011 Herkese salamlar,men windows-az dan oyunlar yaziram,amma eset nod 32 oyunlarin crackini trojan gorur,karantinaya alir,karantindan qaytarrram yeniden karantinaya alir,Bilmirem nece oynayim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
elvinadpu Mesaj tarihi: 19 Kasım 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Kasım 2011 Sən eseti bagla sonra oyunu yuklə alınacaq. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axellis Mesaj tarihi: 20 Kasım 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 20 Kasım 2011 olmur eset 5 i baglamaq olmur,gerek ms configden qusu cixardib sora kompu restar edim onda baglanir.,amma uzun isdi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
elvinadpu Mesaj tarihi: 20 Kasım 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Kasım 2011 Valla mən bildiyimi dedim basqa yol bilmirəm. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ʌüsal Mesaj tarihi: 20 Kasım 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Kasım 2011 forudma onun qaydasi var idi Sahin sekillerle izah etmidi Alıntı - Laptop ve Desktop Anakartlarin temiri - BIOS yazilmasi - Sifreli SuperUser BIOS-larin silinmesi - Kicik chiplerin deyisidrilmesi - BGA Chiplerin deyisdirilmesi (GPU/CPU/FCH/PCH/HM ve s) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axellis Mesaj tarihi: 20 Kasım 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 20 Kasım 2011 men tapmadim,yada gozumden qacib,linkin vere bilersiz? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.