Huseyn. Konu tarihi: 20 Kasım 2011 Paylaş Konu tarihi: 20 Kasım 2011 Salamlar. Men Turaldan aldigim hosta chat skripti yuklemişem hemin skriptde sekil yuklemey olmur. MMS gonderen yerden de yoxladim olmur. O skripti Localhostda (kompda) yoxladim işledi yeni skriptliy hec 1 problem yoxdu. Kimenen soruşuram diyir Hostdandi. Saytin adminlerine xahiş edirem baxsinlar. Sexsi ismaric yazdim getmedi. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicat Mesaj tarihi: 20 Kasım 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Kasım 2011 Link ? Error mesajı ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Huseyn. Mesaj tarihi: 20 Kasım 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 20 Kasım 2011 Sexsi ismarici sil sene gonderim linki. Eror gelmir yazilir ki şekil bazaya yüklənmədi. Ok gonderdim saytin adini. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicat Mesaj tarihi: 20 Kasım 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Kasım 2011 Indi mən necə yoxlayım bunu ? necə upload edim şəkil ? Upload olunan şəkillər hara düşür ? Yəni hansı papkaya ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Huseyn. Mesaj tarihi: 20 Kasım 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 20 Kasım 2011 O saytda qeyd olanda profile şekil yukluyende Photo papkasina düşür. Amma mms gonderende mms papkasina düşür şekil. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicat Mesaj tarihi: 20 Kasım 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Kasım 2011 Photo və MMS papkalarının izinləri 777 və ya 755 edib yoxlamısız ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Huseyn. Mesaj tarihi: 20 Kasım 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 20 Kasım 2011 He. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicat Mesaj tarihi: 20 Kasım 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Kasım 2011 Bütün fayl izinləri də 644 olsun. elə də yoxlayın. Folder izinləri əvvəl dediyim kimi 755 olsun. elə yoxla. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Huseyn. Mesaj tarihi: 20 Kasım 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 20 Kasım 2011 Chmod-u her cur yoxlamişam. Nedense hostdandi. Wap saytdan başı çıxan hamı diyir hostdandı. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicat Mesaj tarihi: 20 Kasım 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Kasım 2011 scriptdə hazır login parol verin yoxlayım. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Huseyn. Mesaj tarihi: 20 Kasım 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 20 Kasım 2011 Pm yazdim. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Huseyn. Mesaj tarihi: 21 Kasım 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 21 Kasım 2011 Ne oldu ..?? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.