gurze Konu tarihi: 20 Kasım 2011 Paylaş Konu tarihi: 20 Kasım 2011 Salam dostlar. Kompa vedmak oyunu yuklemisem. yukledikden sora ekranin sag kuncunde driver zablakirovan.- bele bir sey yazir. Driver pack qoydum taradim alinmadi. driversannerle yoxladim yene de alinmadi. bu problemi nece cozum. xp de bele bir problem olmamisdi. windows 7 lerin hamisinda bele bir problm yasayiram.. xahis edirem bir meslehet verin. Tesekkurler!!! Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 20 Kasım 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Kasım 2011 Movzunu acarken axtaris edin movzunu burda axtar arsdir Kecid Al Bura Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
gurze Mesaj tarihi: 20 Kasım 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 20 Kasım 2011 Axtaris vermisem baxmisam. oxsar problem yoxdu. olsaydi yazmazdim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 20 Kasım 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Kasım 2011 Sen problemini bura yazda Bura daxil ol Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
=(QAN)= Mesaj tarihi: 20 Kasım 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Kasım 2011 Steam Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Enigma Mesaj tarihi: 20 Kasım 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Kasım 2011 Steamın nə dəxli windowsa obnavit vermisen? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 20 Kasım 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Kasım 2011 Qaydalara riayet edin boyuk heriflerle yazmag olmaz Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
lechfak Mesaj tarihi: 20 Kasım 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Kasım 2011 problemin sheklini chek baxaq.etrafli melumat ver Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 21 Kasım 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Kasım 2011 Tanner, verdiyin link hara gedib çıxır? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 21 Kasım 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Kasım 2011 Seven Birisi Dogurdane bu hara gedib cixirdi ))) duzeldi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.